8 hónapos kislányommal már együtt fürödhetek?
Figyelt kérdés
itt valaki azt irta hogy a kislányok nagyon hamar megfertőzödhetnek hüvelyi uton,együtt lakunk a szüleimmel persze biztos nem betegek ők sem csak azthiszem egy kicsit tul reagálom ezt a kérdés mert féltem,inkáb várjak még vele?az apukájával is fürödhet ?2012. febr. 19. 20:39
11/13 anonim válasza:
Én szoktam néha együtt fürdeni a gyerekeimmel. Előtte leszoktam gyorsan zuhanyozni azért, és utánna együtt pancsizunk nagyon élvezik. 8 hónaposan szerintem már fürödhettek együtt.
12/13 anonim válasza:
Baba úszáshoz használt medencében nem annyira klóros a víz,és a Balaton?a sok ember egy helyen?Ha azoktól nem kap el semmit akkor nem a szüleitől fog,én kislányom 3 hós és jövő hónapban visszük babaúszásra és előtte itthon meg fogunk vele fürdeni.Én is együtt fürödtem az anyukámmal mindig kis koromban és semmi bajom nem lett.
Szerintem lezuhanyzol előtte és már mehet is a pancsi,van egy ötletem tegyél fel egy tampont hogy lenyugodjanak a kedélyek!:)))
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ!az elsőnek üzenem ,ha így akar a vizen sporolni ő akkor komoly anyagi problémáid lehetnek!nincs semilyen folyásom ugyhogy ma este együtt pancsizunk!!!még egyszer köszönöm mindenkinek :)
2012. febr. 20. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!