Lányok! Hogy van ez a Down kor szűrő vizsgálat? 6 éve még ingyenes volt a kislányommal, most meg sokan írják, hogy vmi 29ezer ft? Ez tényleg igaz?
A kombinált tesztet írod, ha jól értem. A Sejtbank kapcsolatban áll néhány kórházzal, szerencsére vidékiekkel is. És Ők ezekben a kórházakban átvállalták a kombinált teszt költségeit. Nekik ez reklám - hiszen ha böngészed az oldalukat, hátha kedvet kapsz az őssejt-megőrzéshez. És eddig kb 3x küldtek sms-ben egy kis infot. Ez kevés, tehát nem zavaró :)
Itt nálunk is ingyenes volt a szűrés, 2 héttel később sms-ben kaptam egy kódot, azzal lehet az eredményt megnézni a Sejtbank honlapján.
Tehát a kérdés az, hogy Te ahol élsz, ott ingyenes-e? Ezt meg tudja mondani az orvosod és a kórház is, ja és a védőnő is.
33 hetes kismama
Megkerestem neked, hogy hol ingyenes:
A program jelenleg már fut, az ingyenes Down-kór-szűrés az alábbi intézményekben, központokban érhető el: Székesfehérvár - Család- és Nővédelmi Központ. :)
Itt van leírva, az "ingyenes a down-kór szűrése" cím alatt. 2008 óta ingyenes az ott felsorolt intézményekben, többek közt nálatok is a Nővédelmiben:
Szia Kedves utolsó válaszoló!
Köszönöm szépen az információt! :)
Én nem találtam meg ezt az oldalt pedig kerestem. :D
Köszi még 1x :)
Boldog babavárást nektek!
07.41-es vagyok. Közben én is utánanéztem Neked, de csak azt tudom írni, amit az előző kedves hozzászólók, hogy Székesfehérváron is ingyenes :)
Mindenképp érdemes megcsináltatni, kicsit megnyugszik az ember utána.
Minden jót Nektek, boldog babavárást :)
Nekünk még 6 hetünk van hátra szülésig, így a végén már kicsit nehezebb, de a baba úgyis mindenért kárpótolja az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!