Iskolai szűrő vizsgálat?
Nekünk nem nézték meg. De nyugi, azóta önszántamból is megmutatom a nőgyógyásznak fél évente...
Amúgy meg mit parázol? Az orvos, az orvos, és nem fog veled semmi rosszat csinálni.
24/N
Én sem értem! Pedofil orvos??? Ez Absurdum!!!!!!!!! Elképzelhetetlen, hogy egy tisztességes orvos ilyent' csináljon egy gyermekkel!!!!!!!
Lásd: [link]
Azért okoskodjatok csak.
Általános vagy közép iskolás vagy?
Fiú vagy lány?
Nekem ált iskolába nem nézték meg, középbe igen.
Középbe:
Vérnyomás mérés, magasság mérés, látás vizsgálat volt, ... négyesével kellett bemenni a védőnő volt bent.
Vizelet vizsgálat is volt, nem előttük kellett pisilni, hanem egyedül a wc-be, durva lett volna.
Aztán jött a doktornő. Kis gatyára kellett vetkőzni egyesével hívott be minket, le kellett hajolni a gerincet nézte. Aztán le kellett tolni a kis gatyát hátrahúzni a bőrt megfogni a bal malyd a jobb golyót, meg kellett mutatni a hímvessző minden oldalát ő nem nyúlt hozzá mondta hogy mit kell csinálni, végén azt mondta rendben.
Elhiszem ,hogy parázol meg nem tetszik, én is elküldtem volna a melegebb éghajlatra amikor ott voltam, meg izgultam, megértelek. Ha van valami baj akkor azt jobb minél előbb megyógyítani, vagy még jobb megelőzni, mondjuk nekem nem volt semmi baj szerencsére, lehet hogy vmelyik osztálytársamnak volt baja nem tudom nem mondta, diszkréten kezelte a dolgot az orvos.
Diszkréten kell kezelni nem úgy hogy megalázza a többi gyerek előtt a másikat az orvos. Olvastam ilyet net-en hogy egyszerre több gyereket hívott be az orvos stb. stb. (Szerencsére ritka az ilyen eset.)
@13:51 Ez a jéghegy csúcsa, semmi ilyet nem tapasztaltam, meg szerencsére ritka az ilyen eset, az is USA-ban volt. Linkelhetnék vontat balesetről is cikket vagy autóbalesetről is az nem azt jelenti ha beülök a vonatra akkor arra kell számítanom hogy meghalok a többi utassal együtt. Vagy írhatnék millió példát, de az nem azt jelenti hogy akkor ki sem érdemes menni az utcára mert elrabolhanak vagy megerőszakolhatnak vagy megölhetnek attól függetlenül hogy volt erre példa ...
mi egyesével mentünk be vizsgálatra tehát várnunk kellet és láttuk hogy ki megy be.
És ekkor történt hogy bement a K.T (nem írom ki a nevét:D) eltelt pár perc nyílik az ajtó:
Elvira találtunk egy szűkületest!
Ez engem is érdekelne. Lányoknak is le kell vetkőzni? Bugyit is le kell venniük? És mi van, ha pont megvan?
Amúgy ennek én sem örülnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!