Szerintetek? Ma voltunk orvosnál kislányommal aki egy hét múlva lesz 8 hónapos! A vizsgálat során kiderült hogy meg van duzzadva a két cicije
Hát én még ilyet nem hallottam, ráadásul a Humanaról inkább jót hallottam. Szerintem viszont, ha ez tényleg igaz, akkor lehet hogy a teheneket etetik vmi sz@rral. Vegyél biotápszert: pl Hippnek van, vagy Rossmanos, vagy DM-es. Elvileg ha biotejből készül, akkor nem lehet benne hormon. De lehet hogy rosszul gondolom.
Én ezen megdöbbentem, elvileg ezek a legellenörzöttebb élelmiszerek
Kb 1 évvel ezelőtt (talán még annyi sincs), volt egy tápszer, amit vissza hívott a gyártó, mert hasmenést okozott és hosszú távon rákkeltő hatása volt. Ha jól emlékszem, az is Humana termék volt. Barátnőmhöz a védőnő ment ki a tápszerért este, és vitt másikat, mikor kiderült, hogy náluk is a rossz tápszerből van.
Én nem bízom azóta nagyon a Humana termékekben.
Én nem tesztelgetnék tovább. Tuti, hogy lecserélném. Ha attól volt, akkor elmúlik, ha tápot váltotok nem?
A gyerekeimnek semmi bajuk nem volt egyik tápszertől sem, pedig mindkettő kapott, több félét is, a lányom pl a fent említett is.
Azért mielőtt botrányt csináltok várjatok eredményeket. Ezek tényleg szigorúan vizsgált élelmiszerek, nem Kínában élünk, én bízom benne, hogy csak úgy nem lehet hormont tenni egy csecsemőtápszerbe.
És ezt a kijelentést, hogy hasonlít a testépítők által szedett cuccokra, ne haragudjatok, de erős túlzásnak tartom.
Kedves Kérdező,most rám hoztad a frászt!
A védőnőmet fel fogom hívni, mert mi is ilyen tápit használunk vegyesen a Humana Ha Starttal(most kezdünk neki a Ha2-nek). És észre vettem, hogy a zacsiján a fiamnak hosszú szőrök vannak(akkor látszik neki, mikor krémezem, mert világos színű). Csütörtökön mondtam a dokinak is, de nem mondott rá semmit-a nagyobbik fiamnál nem volt ilyen, csak pihék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!