Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek? Ma voltunk...

Szerintetek? Ma voltunk orvosnál kislányommal aki egy hét múlva lesz 8 hónapos! A vizsgálat során kiderült hogy meg van duzzadva a két cicije

Figyelt kérdés
Mikor kérdeztük, hogy ez vajon mitől van leesett az állunk a választól! VANNAK OLYAN TÁPSZEREK MELYEK HORMONOKAT TARTALMAZNAK volt a válasz! És mi valóban nemrég váltottunk új tápszerre! Sok olyan dolgot mondott még ami tényleg igaz a mi esetünkre! Például az hogy ez a tápszerek hasonlítanak a testépítők által szedett cuccokra és a szervezet olyan szinten hozzá tud szokni hogy egyfolytában azt igényli! Ránk ez nagyon igaz! De most komolyan? Ilyet hogy lehet felfogni? Nekem elég nehéz :( Amúgy a tápszer az a HUMANA BABY FITT a banános! Vannak akiknél ugyanez fordult még elő??? Most teszteljük még egy pár hétig, hogy rá jöjjünk tényleg ez e az oka a cici növekedésnek :( :(

2012. febr. 24. 20:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát én még ilyet nem hallottam, ráadásul a Humanaról inkább jót hallottam. Szerintem viszont, ha ez tényleg igaz, akkor lehet hogy a teheneket etetik vmi sz@rral. Vegyél biotápszert: pl Hippnek van, vagy Rossmanos, vagy DM-es. Elvileg ha biotejből készül, akkor nem lehet benne hormon. De lehet hogy rosszul gondolom.

Én ezen megdöbbentem, elvileg ezek a legellenörzöttebb élelmiszerek

2012. febr. 24. 20:40
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Remélem azért ettől függetlenül elküldött UH-ra, mert lehet ciszta is.
2012. febr. 24. 20:41
 3/25 A kérdező kommentje:
:( még vérvételen is voltunk ma :( Ki vagyok! Eddig ha nem evett valami jól akkor örültem hogy a tápszert milyen kis mohón szívja! De ma például a hideg rázott! :( :(
2012. febr. 24. 20:52
 4/25 anonim ***** válasza:
55%
Ebből országos botrányt kéne csinálni...
2012. febr. 24. 21:00
 5/25 A kérdező kommentje:
komolyan elgondolkoztam rajta utolsó! Még várok egy darabig hogy mi is ez... esszük még egy pár hétig (bár mondjuk minden egyes tápszerezésnél sírnék a dühtől)Muszáj valahogy kideríteni! Ha most rögtön váltok akkor soha nem derül ki hogy ez a tápszer e a hunyó! De istenemre hallani fogtok még a Fókuszban erről ha ez miatt van ez! :( :(
2012. febr. 24. 21:08
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Kb 1 évvel ezelőtt (talán még annyi sincs), volt egy tápszer, amit vissza hívott a gyártó, mert hasmenést okozott és hosszú távon rákkeltő hatása volt. Ha jól emlékszem, az is Humana termék volt. Barátnőmhöz a védőnő ment ki a tápszerért este, és vitt másikat, mikor kiderült, hogy náluk is a rossz tápszerből van.

Én nem bízom azóta nagyon a Humana termékekben.

Én nem tesztelgetnék tovább. Tuti, hogy lecserélném. Ha attól volt, akkor elmúlik, ha tápot váltotok nem?

2012. febr. 24. 21:21
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeimnek semmi bajuk nem volt egyik tápszertől sem, pedig mindkettő kapott, több félét is, a lányom pl a fent említett is.

Azért mielőtt botrányt csináltok várjatok eredményeket. Ezek tényleg szigorúan vizsgált élelmiszerek, nem Kínában élünk, én bízom benne, hogy csak úgy nem lehet hormont tenni egy csecsemőtápszerbe.

És ezt a kijelentést, hogy hasonlít a testépítők által szedett cuccokra, ne haragudjatok, de erős túlzásnak tartom.

2012. febr. 24. 21:25
 8/25 A kérdező kommentje:
Azért a "hasonlít" szó van használva és nem az "ugyanolyan" kedves utolsó! Végül is testet épít ez is a babának nem?? Meg energiát ad nekik nem?? Nah, :( :( ne haragudj kicsit kivagyok ettől az egésztől! Nagyon hinni akarom hogy nem ezzel a termékkel van a gond, :( mert hosszas keresgélés kóstolgatás során jutottunk el ehhez! Utolsó előttinek: nekünk sajnos nem ilyen egyszerű váltogatni a tápszert, írtó finnyás az ízekre! Volt vagy hat fajta amit próbáltunk ez előtt, pont tegnap vittem el a bontatlan csomagokat egy anya otthonnak!
2012. febr. 24. 21:38
 9/25 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,most rám hoztad a frászt!

A védőnőmet fel fogom hívni, mert mi is ilyen tápit használunk vegyesen a Humana Ha Starttal(most kezdünk neki a Ha2-nek). És észre vettem, hogy a zacsiján a fiamnak hosszú szőrök vannak(akkor látszik neki, mikor krémezem, mert világos színű). Csütörtökön mondtam a dokinak is, de nem mondott rá semmit-a nagyobbik fiamnál nem volt ilyen, csak pihék.

2012. febr. 24. 21:51
 10/25 anonim ***** válasza:
A testépítők nem szteroidokat kapnak? Ami tulajdonképpen állati fehérje, hormon. Lehet, hogy nem így van, de én így tudtam eddig. A kisfiam 6 hós kora óta ezt a tápszert eszi, most 13 hónapos múlt, nincs megduzzadva a cicije. Bízom benne, hogy nagyobb az ijedség, mint a baj, és a kislányotok teljesen egészséges! Na azért figyelem ezt a kérdést, kérlek, írd majd meg, ha van eredmény!
2012. febr. 24. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!