Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Négy hónapos lányom...

SOS! Négy hónapos lányom felült! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pénteken lesz négy hónapos a kislányom. Tegnap a pihenőszék övrészébe kapaszkodva húzta fel magát ülésbe, azóta pedig amint elér valamit, amibe belekapaszkodhat (a kezünket, ruhánkat, bármit), azonnal elkezdi felhúzni magát.

Nem csak egy-egy pillanatra, fél-egy percig tartja magát így.

Nem korai ez még? Mit csináljak?

2012. febr. 22. 15:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én is elvinném orvoshoz! Igen, feszes izomzat lehet, ami probléma, nem ügyesség!

gyógypedagógus

2012. febr. 22. 21:28
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Nem értem ezt az orvoshoz vivést! Mit kellene csinálnod vele? Lekötözni,vagy állandóan az ágyában hagyni? Közben hallgatni a sírását?

Amit egy baba magától csinál,az nem káros. Csupán erőltetni nem szabad.

2012. febr. 22. 22:17
 13/18 anonim ***** válasza:
az enyém is ezt csinálta ennyi idősen, teljesen egészséges kisbaba, már 8hós...és nem szaladtam vele orvoshoz! Amit maga csinál, az nem káros!
2012. febr. 22. 22:35
 14/18 anonim ***** válasza:

az a válaszló vagyok akit lepontoztatok :)

szerintem sokan nem olvastátok el a kérdező kommentjét, a babája nem csak a hintában ül fel hasizomból hanem teljesen fekvésből segítség nélkül.

és nem, nem azért írtam, hogy én elvinném orvoshoz mert akkor az orvos majd jól megmondja, hogy kötözze le! nagyon vicces... ha feszes az izma, ami okozhatja ezt, akkor elküldi tornára és pár hét alatt megoldódik a probléma. természetesen nem azt írtam, hogy probléma van, de segítség, kapaszkodás nélkül teljesen fekvő helyzetből a babák nem igen tudnak felülni, az jóval később van.

2012. febr. 23. 00:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is csinálta ezt ennyi idősen, semmi baja nincs, csak kíváncsi.
2012. febr. 23. 10:47
 16/18 anonim ***** válasza:
A legnehezebb az volt, h megértessük másokkal, h attól, h felhúzza magát, még ne ültessék. Dehát magától ül fel - ezt rikoltozták mindig, mi meg magyaráztuk, h akkor is kicsi még ehhez 4 hósan.
2012. febr. 23. 10:48
 17/18 anonim ***** válasza:
komolyan mi volt a baj a válaszommal?? ennyi képmutató,"mindenkinél jobb vagyok,és jobban tudok mindent" embertől a falra mászom,egyre több ilyen van az oldalon..
2012. febr. 24. 07:24
 18/18 TKI Ibolya ***** válasza:
Ne foglalkozz vele szerintem igazad van!
2012. febr. 24. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!