Meddig tart? 5 hónapos a lányom, lassan 2 hete, h megtanult hátról hasra fordulni.
Figyelt kérdés
Azóta abból áll a napunk, h mihelyst tud már fordul is, rögtön szopi után(ezt nem szoktam hagyni) is meg minden pillanatban úgy lenne, de olyan 10 perc után elkezd nyüszögni, emeli a fenekét, fárad..akkor hátra fordítom, de sírva tornázza vissza hasra magát,de ahogy ez sikerült megint nyüszög.Mikor ezt már eljátszottuk párszor felveszem, járkálok vele egy picit vagy próbálom lekötni mással a figyelmét(ének,mondóka stb..)kisebb nagyobb sikerrel. De amint leteszem kezdődik megint az egész. A kérdésem az lenne,h valószínű ez addig fog tartani, míg nem tanul meg kúszni, vagy valahogy helyet változtatni? Mert látom ,h azzal próbálkozna, de még nem nagyon megy neki és felidegesíti magát. Nyilván ahány gyerek annyi lehetőség, de esetleg volt e valaki hasonló cipőben?2012. febr. 8. 08:09
1/5 anonim válasza:
Addig lesz szerintem nyűgös míg meg nem tanul vissza is fordulni/hasról hátra/.Nálunk ez 2 hétig tartott.Utána körbegurulta a lakást :) 6 hónaposan kúszott,rá 2 hétre már mászott is.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, remélem hamarosan megtanul akkor vissza is fordulni, egy párszor már sikerült, de lehet, akkor az csak véletlen volt:)
2012. febr. 8. 08:31
3/5 Disi válasza:
Folyamatosan erősödni fog és nem lesz olyan sokat nyűgös. Mi is ezt csináltuk mikor elkezdte, átfordult-visszafordítottam-átfordult-visszafordítottam. Majd mikor elkezd kúszni-mászni ugyanez lesz, mikor kicsúszik alóla a térde de ő még mindig térdelni szeretne. De nagyon gyorsan fejlődnek ne aggódj, az én babóm most egy hét alatt átváltott kúszás-mászásról mászásra, majd 3 napra rá feltérdelt, majd másnap felállt. Most viszont pont ez a bajom, nem győzöm figyelni, hogy ne koppanjon annyit a feje, mert feltérdel, de nem bírja magát sokáig megtartani...
4/5 anonim válasza:
pontosan ugyanezt csinálja az 5 hónapos fiam, már lassan 3 hete... próbálok türelmes lenni, de néha nagyon nehéz :) Alig várom hogy vissza tudjon fordulni hátra, mert ő nem bírja 10 percig hason, max 2 percig...
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor nektek is kitartás:)
2012. febr. 8. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!