Kisfiam megtanult hasra fordulni, azóta nem alszunk. Valami ötlet?
Nagyon vicces :P
kedves kérdező, sajnos nem tudom. Azért nyitottam meg a kérdésed, mert érdekelne a megoldás, mi még előtte vagyunk az 5 hónapos lányommal.
Sajnos ez már csak így megy.Ha megtanul pl. felállni, folyton azt fogja éjjel is gyakorolni:(
Mi is egyre kevesebbet alszunk.Mindig van valami új, amit tanul a babám.
és hason nem szeret aludni? akkor eleve úgy tedd le és simizd a hátát-fenekét, amíg el nem nyugszik annyira, hogy el tudjon aludni. vagy próbáld, hogy magad mellé veszed az ágyba (ha nem vagy ez ellen)és akkor tudsz neki segíteni, hogy visszaforduljon még mielőtt jobban bemérgedne és teljesen kimegy az álom a szeméből. gondolom éjjel nincs ilyen gond, csak amíg este el nem alszik.
persze én még messze vagyok ettől, de próbáltam elképzelni a szitut, én mit tennék, mivel próbálkoznék.
őszintén szólva gondolom, hogy ezt inkább átvészelni kell és 'alig várni', hogy tudjon vissza is fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!