Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam megtanult hasra...

Kisfiam megtanult hasra fordulni, azóta nem alszunk. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Leteszem az ágyba és hasra fordul, aztán sír, mert nem tud visszafordulni. Még mindig fent van, ezzel kínlódunk, 10 percenként járok be hozzá visszafordítani.
2010. jún. 12. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon vicces :P

kedves kérdező, sajnos nem tudom. Azért nyitottam meg a kérdésed, mert érdekelne a megoldás, mi még előtte vagyunk az 5 hónapos lányommal.

2010. jún. 12. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Sajnos ez már csak így megy.Ha megtanul pl. felállni, folyton azt fogja éjjel is gyakorolni:(

Mi is egyre kevesebbet alszunk.Mindig van valami új, amit tanul a babám.

2010. jún. 12. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Pontosan ezzel kínlódunk mi is! Kínlódtunk! Pár nap és megszokja, hogy hason aludjon, sőt 3 napja 12 órát alszik így éjjel a kislányom!... Majd megszokja hason!
2010. jún. 12. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
dettó csak nappal. tegyél párnát melé hogy ne tudjon hasra fordulni csak oldalra egy nagy plüs játék is meg teszi :)
2010. jún. 12. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:

és hason nem szeret aludni? akkor eleve úgy tedd le és simizd a hátát-fenekét, amíg el nem nyugszik annyira, hogy el tudjon aludni. vagy próbáld, hogy magad mellé veszed az ágyba (ha nem vagy ez ellen)és akkor tudsz neki segíteni, hogy visszaforduljon még mielőtt jobban bemérgedne és teljesen kimegy az álom a szeméből. gondolom éjjel nincs ilyen gond, csak amíg este el nem alszik.

persze én még messze vagyok ettől, de próbáltam elképzelni a szitut, én mit tennék, mivel próbálkoznék.

őszintén szólva gondolom, hogy ezt inkább átvészelni kell és 'alig várni', hogy tudjon vissza is fordulni.

2010. jún. 12. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen. De nem rémlik, hogy sokáig tartott volna, nyugi :)
2010. jún. 13. 00:07
 7/7 anonim ***** válasza:
A leghatékonyabb módszer : ne fordítsd vissza! Durván hangzik, nekem a szomszéd néni mondta, de bevált. Ha hagyod "kínlódni", sokkal hamarabb megtanulja a technikáját és utána nem lesz ilyen problémátok. Nálunk 2 nap alatt megoldódott, igaz napközben "gurítgattam", azaz segítettem neki, hogy megtanulja a visszafordulást is.
2010. jún. 13. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!