3hónapos fiam megtanult a hasára fordulni, de a fejét nem tudja oldalra lerakni és ordít, így nem tud elaludni napközben, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát nem jött még rá,ha oldalra fordítja simán tud úgy is pihenni.Én hiába segítek neki,megfeszíti magát és nem tudom oldalra fordítani a fejét,meghúzni meg nem szeretném,viszont így megint csak a vállamon tudom elaltatni,mert ahogy berakom az ágyba ,hogy aludjon el,rögtön hasra fordul nem tudom mit tegyek,már annyira örültem,hogy kicsit önállóbb és elalszik magától,most meg nem merem ott hagyni..mit geyek?megint nem.siratni nem szeretnék,mert rögtön lila a feje és félek nehogy egy ér megpattanjon neki..ami amúgy is kidudorodik neki ha erőlködik mert tartaná magát de már elfáradt...meg kell tanulnia,.hogy letegye a fejét,de nem tudom,hogyan segítetek légyszi.2008. okt. 14. 12:38
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nagyon ügyi a babád, de semmiképp ne erőltesd, ha megy megy, ha nem nem.Esetleg vmi kedvenc játékot odatehetsz neki ,vagy vmi zenélő micsodát hátha így leteszi.Nálunk hasonló volt a gond és cumit adtam a szájába erre letette a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!