Veletek történt ilyen?
Figyelt kérdés
Ma a lányom szörnyen rám ijesztett :( 7 hónapos, mindent a szájába vesz! Még karácsony óta favorit nála a csomagolt szalon cukor! Így csomagolva rágcsálja, csámcsogja! Eddig ha ültem lent vele a szőnyegen vagy ölben volt megkaphatta! De csak így! Mivel egy raklapnyi szalon cukink van még ki van téve a napaliba az asztalra (vendégeknek)! Általában megrendezi az asztalt ledob mindent...... Gondolom elkerülte a figyelmemet hogy egy cukor leesett! Tettem vettem gyerek csendben..! Mire odafigyeltem a cukrot rágcsálta! Elvettem tőle, mentem vissza a dolgomra! Következő pillanatban köhécselt, rögtön néztem mi van a szájában... és egy csomagoló darab volt....... :( :'( Kitudtam szedni de én ettől ki vagyok! Pedig mindenre odafigyelek, már minden számára veszélyeset elpakoltam, de hát mégis sikerül neki ilyeneket csinálni! Most már mindig így lesz???2012. febr. 17. 23:48
21/21 A kérdező kommentje:
Fuh, utolsó...! Hihetetlen tényleg miket vesznek a szájukba...!
Aki Írta hogy nem kötekedni akart...! Nyugi nem vettem annak :) Csak tudod mikor non stop a gyerekkel vagy és épp egy étrendkiegészítő tablettás doboz, vagy épp egy szaloncukis zacsi foglalja le, megváltásnak tűnik! Tudom nem kellett volna oda adni neki de hát ki akarod mindenáron elégíteni a kis vágyát, hogy ne görbüljön az a szép kis szája! Az biztos hogy SOHA többet nem adok neki ilyet! Már ma szóltam anyósnak hogy tüntesse el ő is az összes szaloncukrot a házból holnap, mert támadunk egész napra! Sok puszi mindenkinek és ment a zöld kéz :D
2012. febr. 18. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!