Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Veletek történt ilyen?

Veletek történt ilyen?

Figyelt kérdés
Ma a lányom szörnyen rám ijesztett :( 7 hónapos, mindent a szájába vesz! Még karácsony óta favorit nála a csomagolt szalon cukor! Így csomagolva rágcsálja, csámcsogja! Eddig ha ültem lent vele a szőnyegen vagy ölben volt megkaphatta! De csak így! Mivel egy raklapnyi szalon cukink van még ki van téve a napaliba az asztalra (vendégeknek)! Általában megrendezi az asztalt ledob mindent...... Gondolom elkerülte a figyelmemet hogy egy cukor leesett! Tettem vettem gyerek csendben..! Mire odafigyeltem a cukrot rágcsálta! Elvettem tőle, mentem vissza a dolgomra! Következő pillanatban köhécselt, rögtön néztem mi van a szájában... és egy csomagoló darab volt....... :( :'( Kitudtam szedni de én ettől ki vagyok! Pedig mindenre odafigyelek, már minden számára veszélyeset elpakoltam, de hát mégis sikerül neki ilyeneket csinálni! Most már mindig így lesz???

2012. febr. 17. 23:48
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Fuh, utolsó...! Hihetetlen tényleg miket vesznek a szájukba...!

Aki Írta hogy nem kötekedni akart...! Nyugi nem vettem annak :) Csak tudod mikor non stop a gyerekkel vagy és épp egy étrendkiegészítő tablettás doboz, vagy épp egy szaloncukis zacsi foglalja le, megváltásnak tűnik! Tudom nem kellett volna oda adni neki de hát ki akarod mindenáron elégíteni a kis vágyát, hogy ne görbüljön az a szép kis szája! Az biztos hogy SOHA többet nem adok neki ilyet! Már ma szóltam anyósnak hogy tüntesse el ő is az összes szaloncukrot a házból holnap, mert támadunk egész napra! Sok puszi mindenkinek és ment a zöld kéz :D

2012. febr. 18. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!