Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Veletek történt ilyen?

Veletek történt ilyen?

Figyelt kérdés
Ma a lányom szörnyen rám ijesztett :( 7 hónapos, mindent a szájába vesz! Még karácsony óta favorit nála a csomagolt szalon cukor! Így csomagolva rágcsálja, csámcsogja! Eddig ha ültem lent vele a szőnyegen vagy ölben volt megkaphatta! De csak így! Mivel egy raklapnyi szalon cukink van még ki van téve a napaliba az asztalra (vendégeknek)! Általában megrendezi az asztalt ledob mindent...... Gondolom elkerülte a figyelmemet hogy egy cukor leesett! Tettem vettem gyerek csendben..! Mire odafigyeltem a cukrot rágcsálta! Elvettem tőle, mentem vissza a dolgomra! Következő pillanatban köhécselt, rögtön néztem mi van a szájában... és egy csomagoló darab volt....... :( :'( Kitudtam szedni de én ettől ki vagyok! Pedig mindenre odafigyelek, már minden számára veszélyeset elpakoltam, de hát mégis sikerül neki ilyeneket csinálni! Most már mindig így lesz???

2012. febr. 17. 23:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Aki akar egy kicsit röhögcsélni, olvassa ezt:

[link]

Van benne a gyerekkel együtt bepelenkázott darázs esete, vagy hogy anyukának nem mondták, hogy a gyerek teáztatása nem Earl Greyt jelent...

2012. febr. 18. 00:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagyobbik fiam ősszel 2.5 éves volt káposztás kockát evett egyedül önállóan, én meg a kicsit etettem, megette minden oké volt, majd el kezdett panaszkodni, hogy fáj az orra...belenéztem nem látszott semmi mondom neki fújd ki...még mindig fájt neki kiderült, hogy mindkét orrlyukába bedugott egy - egy káposztadarabot szerencsére együtt ki tudtuk fújni.. de teljesen elhűltem mert előtte soha nem csinált ilyet.
2012. febr. 18. 00:33
 13/21 A kérdező kommentje:
Isteneeeem, szinte sírva írtam nektek ezt a kérdést de most????? :D :D :D Nagyon röhögök! Köszönöm hogy nem olyanokat írtatok hogy rossz anya vagyok meg nem figyelek elég jól! Abban a percben pedig én ezt gondoltam magamról :( De úgy látom vannak story-k! Köszönöm nektek! Hát a Kaki maszatoló kicsit előre üdvözlöm! :D :D De a kajába bele alvós gyerkőcön is nagyot nevettem :D Még egyszer mindenkinek KÖSZI!!!!!
2012. febr. 18. 00:35
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Köszönöm hogy nem olyanokat írtatok hogy rossz anya vagyok meg nem figyelek elég jól!"

Aki ezt mondja, az gyerekre még nem vigyázott soha. Mert van amikor tényleg mindent megteszel, négykézláb járod végig a lakást veszélyforrásokat keresve, és mégis megtörténik a baj. Nálunk két durva eset volt, mind a kettő koponyaröntgennel végződött, és mind a két esetben a lakásban voltunk, a sérült gyerek pedig karnyújtásnyira tőlem. (egyik alkalommal a kakikenegető kislány, akit a frizbi miatt majdnem földhöz vágtam)

2012. febr. 18. 00:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Elore irom, en sem kotekedni akarok, es tenyleg mindenkinel elofordul hasonlo eset. En kislanyom pl csavart nyelt le 2 evesen. Nem itellek el, ne ertsel felre. De tobbszor is vegigolvastam amit irtal, es furcsalom, h ha a kozeleben vagy, engeded, h a cukrot csomagolva ragcsalja. Mert ha mellett vagy, akkor is le tud harapni a csomagolobol akkorat amekkoratol megfulladhat. En konretan tudok egy ilyen esetet, Erdelyben, Szekelyudvarhelyen hal tmeg egy kislany cukorkas papirtol, es o raadasul nagyobb volt. Ragcsaljon olyat, amibol nem tud leharapni, kiharapni.

Megegyszer irom, nem rosszindulatbol irtam most ide, es el sem itellek.

2012. febr. 18. 01:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam a nappalinkban lévő óriás yukka földjét kóstolta be,játék kávéspohárból bele kóstólt az akváriumba is oda vitte a kockákat ás ráált Így felérte!Leleményes csínytevők:_D
2012. febr. 18. 06:23
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én lányom még csak 13 hónapos, de van egy pár érdekes történetünk már! :)

pl: nem volt még 4 hónapos mikor sikerült leesnie az ágyról.Szerencsére alacsony ágyunk van, így nem lett baj.

Mikor mászni kezdett, bármit talált, azonnal a szájában kötött ki.Kedvenc, az a papír darab volt, amit nagyon sokszor kellett a kisasszony szájából kiszedni.Nem nyelte le őket csak rágta.A szegély lécet a mai napig nagyon érdekes kiszedni és rohangálni vele.

Olyan is volt, hogy ült az ágyon, hirtelen felállt elindult, ágynak vége lett ő meg olyan szaltót csinált, hogy a szertornász világbajnokságon 10 pontot kapott volna érte.Szerencsére valamilyen felsőbb erő hatására, párommal körbe párnáztuk az ágyat, így ismét megúsztuk a sürgősségit.Mostanában imád felmászni a dohányzó asztalra, és széles vigyorral áll a közepén, igaz erről még nem sikerült leesni.Popsikrémes összekenős sztori is van.Épp rokonoknál voltunk, lányom el volt, mi beszélgettünk elég elmerülten.Feltűnt, hogy csend van, mint tudjuk ez mindig gyanús, meg néztem, hogy kis porontyom mit csinál.Hát az ágyon találtam, Sudocremes doboz kinyitva a lába között, és mint egy igazi kisasszony szisztematikusan szét volt kenve az arca, a haja, a rajta lévő body, és persze az ágy is.Amint észre vette, hogy megyek, elkezdett menekülni ezzel csak rontva amúgy sem rózsás helyzetét. :) Csak nevetni tudtam és vittem a fürdőbe, rokonaimtól meg bocsánatot kértünk, de persze ők is csak nevettek.

2012. febr. 18. 06:41
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam már nem baba, az esetkor 3 éves múlott: Karácsonykor, amíg a picit etettem elcsente a számológépet az asztalról és szétszedte. Amikor odanéztem nem volt meg a 2 elem. Kérdezem hol van, mire közli, hogy az egyiket belerakta a játékába. És a másik? Nagy boci szemekkel, ártatlanul mondja, hogy lenyeltem. Azt hittem ott helyben meghalok az ijedtségtől. Többször megkérdeztem, hogy tuti, és Ő végig azt mondta, hogy igen, lenyelte. Hazarángattam a apját a munkahelyéről és berohantunk a kórházba. Megröntgenezték és igen, tényleg lenyelte az elemet. Bent kellett maradni addig amíg lóadagnyi hashajtókkal ki nem jött belőle másnap. A második szívinfarktusom akkor volt ,amikor az orvos kérdezte, hogy milyen elemet nyelt le, mert nem mindegy. Ha saválló akkor kihajtják, ha nem saválló akkor nem maradhat benne, és valamilyen módon mindenképpen ki kell szedni belőle.
2012. febr. 18. 07:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
1,5-2 év körül lehetett a kisfiam amikor lenyúlta valahogy a karácsonyfáról az egyik piros üveggömböt. Mire léptem már beleharapott. Az apró szilánkokra tört. Ropogtatta a foga alatt én meg szívrohamot kaptam. Átvizsgáltam a száját, kezét, kisöpörtem a törmeléket, és sehol egy karcolás sem volt rajta. Pár hónappal később nagypapája nézhetett félre, mert egy villanykörtével a kezében jött ki tőle. Még föl sem fogtam a látványt és már -Anya nézd, mim van!- mondta összeroppantotta, és morzsolni kezdte az ujjai között. Megint karcolás nélkül megúszta. Egy időben ha hozzá jutott leharapta az üvegpoharak peremét. Azóta műanyag fenyő műanyag gömbökkel. Mára leszokott az üvegevésről. Testvére meg húsvétra kapott a nagynénjétől egy fehér plüssnyulat. Akkor még ő is olyan két éves lehetett és a gyöngyöt a nyuszi orráról az övébe rakta. Megjegyzem ott voltam, ő háttal állt. Megfordult és mutatta a nyuszit. Kérdeztem, hogy ahol az orra, mire mutatta a sajátját. Szaladtunk az orr fül gégészetre kiszedetni. Négy gyermekemmel rengeteg ilyen sztorink van.
2012. febr. 18. 08:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos van ilyen. Leírom az én legszörnyűbb "élményemet". A kisfiamat tisztába tettem, aztán letettem a szőnyegre, a popsitörlős dobozt otthagytam neki játszani, mert nagyon szerette ütögetni, tologatni. Én kivittem a pelenkát a kukába, mikor nagy öklendezéseket hallottam. Rohantam, de mire beértem a kisfiam már csak vigyorgott. Belenéztem a szájába, de nem láttam semmit. A köv. pelenkázáskor vettem észre, hogy a popsitörlős dobozból, hiányzik a gumidarab, tudod ami biztosította, hogy felpattanjon és ne csukódjon vissza a teteje, amikor veszed ki a popsitörlőt (kb 1/2 cm X 2 cm-es). Kirázott a hideg, hogy tuti attól öklendezett. Mindent átdúrtam, de sehol se találtam. A családom azt mondta, hogy nem vagyok 100-as, ha azt gondolom, hogy egy féléves gyerek le tudja ezt nyelni. 2-3 napon keresztül éjszaka alig aludtam, néztem, hogy szuszog e, nem bírtam megnyugodni. Az 5. napon, amikor tisztába tettem, azt hittem káprázik a szemem, a gumit viszont láttam a pelenkába! Soha többet nem használtam a popsitörlő tartót!
2012. febr. 18. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!