Veletek történt ilyen?
Aki akar egy kicsit röhögcsélni, olvassa ezt:
Van benne a gyerekkel együtt bepelenkázott darázs esete, vagy hogy anyukának nem mondták, hogy a gyerek teáztatása nem Earl Greyt jelent...
"Köszönöm hogy nem olyanokat írtatok hogy rossz anya vagyok meg nem figyelek elég jól!"
Aki ezt mondja, az gyerekre még nem vigyázott soha. Mert van amikor tényleg mindent megteszel, négykézláb járod végig a lakást veszélyforrásokat keresve, és mégis megtörténik a baj. Nálunk két durva eset volt, mind a kettő koponyaröntgennel végződött, és mind a két esetben a lakásban voltunk, a sérült gyerek pedig karnyújtásnyira tőlem. (egyik alkalommal a kakikenegető kislány, akit a frizbi miatt majdnem földhöz vágtam)
Elore irom, en sem kotekedni akarok, es tenyleg mindenkinel elofordul hasonlo eset. En kislanyom pl csavart nyelt le 2 evesen. Nem itellek el, ne ertsel felre. De tobbszor is vegigolvastam amit irtal, es furcsalom, h ha a kozeleben vagy, engeded, h a cukrot csomagolva ragcsalja. Mert ha mellett vagy, akkor is le tud harapni a csomagolobol akkorat amekkoratol megfulladhat. En konretan tudok egy ilyen esetet, Erdelyben, Szekelyudvarhelyen hal tmeg egy kislany cukorkas papirtol, es o raadasul nagyobb volt. Ragcsaljon olyat, amibol nem tud leharapni, kiharapni.
Megegyszer irom, nem rosszindulatbol irtam most ide, es el sem itellek.
Én lányom még csak 13 hónapos, de van egy pár érdekes történetünk már! :)
pl: nem volt még 4 hónapos mikor sikerült leesnie az ágyról.Szerencsére alacsony ágyunk van, így nem lett baj.
Mikor mászni kezdett, bármit talált, azonnal a szájában kötött ki.Kedvenc, az a papír darab volt, amit nagyon sokszor kellett a kisasszony szájából kiszedni.Nem nyelte le őket csak rágta.A szegély lécet a mai napig nagyon érdekes kiszedni és rohangálni vele.
Olyan is volt, hogy ült az ágyon, hirtelen felállt elindult, ágynak vége lett ő meg olyan szaltót csinált, hogy a szertornász világbajnokságon 10 pontot kapott volna érte.Szerencsére valamilyen felsőbb erő hatására, párommal körbe párnáztuk az ágyat, így ismét megúsztuk a sürgősségit.Mostanában imád felmászni a dohányzó asztalra, és széles vigyorral áll a közepén, igaz erről még nem sikerült leesni.Popsikrémes összekenős sztori is van.Épp rokonoknál voltunk, lányom el volt, mi beszélgettünk elég elmerülten.Feltűnt, hogy csend van, mint tudjuk ez mindig gyanús, meg néztem, hogy kis porontyom mit csinál.Hát az ágyon találtam, Sudocremes doboz kinyitva a lába között, és mint egy igazi kisasszony szisztematikusan szét volt kenve az arca, a haja, a rajta lévő body, és persze az ágy is.Amint észre vette, hogy megyek, elkezdett menekülni ezzel csak rontva amúgy sem rózsás helyzetét. :) Csak nevetni tudtam és vittem a fürdőbe, rokonaimtól meg bocsánatot kértünk, de persze ők is csak nevettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!