Nem tudom mi történt a babámmal?! 3napja olyan változáson ment át, hogy csak nézek és nem értem miért?
Az, hogy még nincs nyilvánvaló jele a fogzásnak, nem jelenti, hogy nem arról van szó.
Szerintem igen esélyes, hogy ez az oka, elég tipikusnak tűnik.
Sok-sok türelem. És mondanám a szoptatást, ha szopiztok és el is fogadja.
Nekem is 4 és fél hónaposan most kezdte el a hisztizést. De annyira nyilvánvaló hogy csak ,,nyekereg" hogy ilyenkor addig nevetek amíg el nem kezd velem együtt nevetni. Mély hangon szokott rekettesen üvölteni is meg hasonló. Álltalában arra megy ki a játék, hogy én emelgessem. De az apja még ha el is bírja sokáig emelgetni én 10-15 mozdulat után kidőlök. Ilyenkor kezdi a feszengést, szinte toporzékol. Eddig nekem sem volt ilyen. Szerencsére kezelhető a dolog. Ilyenkor eszem ágában nincs emelgetni mert meg fogja szokni hogy eléri vele amit akar (egyébként sem bírnám tovább). Szóval amíg ő hisztizik én kinevetem..:S Múltkor etetésnél is elkezdte. Már előtte kapott répát és tudom hogy szereti. Erre csak nyüglődés meg harcos kiabálás meg hasonló. Vártam egy kicsit. Elkezdtem nevetni és egyszer csak megnyugodott és ő is nevetett és meg is ette mindet. Eddig bejött. Remélem nem is fog durvulni a helyzet. Egyszerűen nem tudom folyton csak emelgetni meg lötyögtetni...már ígyis összeszakadok...
Ja és ha elkezdem túlkiabálni azzal hogy ,,jajj ne sírj, vagy ne hisztizz...stb" akkor csak még jobban betorzul az arca és jobban üvölt. Úgyhogy szépen nyugodtan mosolygok rá. Utánna megcsikizem, megpuszilom...
Lehet a közelgő front, és a fogzás is. Attól, hogy nem látod, nem nyáladzik, nem piszkál a szájában még lehet, hogy a fogzás kezdődött el. Hívd fel a védőnőt vagy az orvost, kérdezd meg, hogy szerintük mitől lehet, de valószínűleg ugyanezeket fogják mondani.
Nyugi, türelem rózsát terem!
Én is a fogára gyanakszom.(az én lányom 2.5 hónaposan kezdte a fogzást)
Esetleg még frontok hatása,mert a lánykám(17hónpos)is nyűglődik:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!