Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két hónapos babámmal kínszenve...

Két hónapos babámmal kínszenvedések az étkezések, nagyon kikészítő? Lent a többi.

Figyelt kérdés
Kb. Másfél hete kezdődött,hogy pár korty evés után(tápszeres)keservesen sírva abbahagyta..két napig ezt csinálta,volt hogy egy órán át sírt étkezés után.harmadnap,mikor már két órája sírt,elvittem a gyereknrvoshoz.ő megállapított szájpenészt,de azt mondta,az nem fáj,és ő sem tudja miért csinálja.lila ecsetelőt írt fel.dea helyzet nem javult,ecsetelem,pici szájpenésze van még..ugyanúgy negyedét,felét eszi eddigi adagjának.folyadékot elfogadja,cumizik is.tápszert megkóstoltam,nem romlott-e,nem az..nem hasfájos,kakilni tud mindennap egy kétszer..doki megnézte a torkát,nem piros neki.popóját kenegetem rendesen,nem piros.evés közben büfiztetem,ha kell..tápszert kéne váltani talán?1 hetes kora óta eszi a beba pro 1et.rossz anyának érzem magam mert gőzöm sincs miért hagyja abba az evést keservesen sírva..
2012. jan. 21. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:

szegény :( nekünk meg azt mondta az orvos, hogy baromira fáj a szájpenész és előfordulhat, hogy amiatt nem eszik..

mindent fertőtlenítesz és ecsetelsz? a üveget, cumit is sűrűn? valami pedig kimarad ha 2 hete nem múlik. esetleg a takarója vagy fürdős játék amit bekap?

ha tápit cserélsz, én lehet kipróbálnék egy HA-s tápit, lehet fáj a pocakja? :/

2012. jan. 21. 12:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Cumisüvegeket,cumikat minden este kifőzöm.az étkezések között mosogatószerre,forró folyóvízzel mosom el.ágyneműjét,textilpelenkákat 90 fokon mosom..akkor a szájpenész fájhat neki?de ha simán csak cumizik,az miért nem fáj neki,miért csak az evés?
2012. jan. 21. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:

egyértelműen a pocakja fáj szerintem.

én ezt végigcsináltam az első gyerekemnél, és most kezdődik a lányomnál is. 1 hónapos, és 6-ból 3x ezt csinálja, próbál enni, látom, hogy éhes, de keservesen sír közben és inkább nem eszi.

próbáld ki az infacolt, nekünk valamennyire enyhíti, ill. mi is Bebát eszünk, de most akarom kipróbálni a Novalac Ac nevű tápszert, kifejezetten pocakfájásra van. hátha...

2012. jan. 21. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
első vagyok. szerintem pár napig minden használat után főzd ki a cumit, üveget, nekünk ezt tanácsolta a doki. és ami a szájához ért, azt is. a feje alól a pelust minden alvás után lecseréltem, talán így gyorsabban túllesztek rajta
2012. jan. 21. 13:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is azt mondanám, hogy a pocija fáj, kislányomnak is épp ennyi idősen volt egy ilyen időszaka, igaz mi 2 hét alatt túl lettünk rajt, de mai napig van, hogy pár perc evés után keservesen sírni kezd , ilyenkor tudom, hogy a pocakja rendetlenkedik. Esetleg enyhe kamillateát próbáljatok - már ha persze teáztatod.
2012. jan. 21. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!