Történt már valami döntés, vagy lépés a Gyed kompenzáció ügyében? Én egyelőre nem találtam semmi infót.
Még nincs semmi, kérdeztem a cégemnél a hr-t (oep kifizetőhely), még ők se tudnak semmit, se a bérszámfejtők.
A férjem is megkérdezte a cégénél, hátha ott tud valaki valamit, de ők is az állambácsi kommunikációjára várnak.
Remélem, hogy hamarosan lesz valami, mert 7000 Ft-al kapok kevesebbet, nem beszélve arról, hogy megbuherálták a kafetériát, így nálunk 18 ezer forintnyi kajajegy is kiesett a kasszából.
Adójóváírást 2012. januárjától eltörölték. Tehát, idén már nem lehet igényelni.
2011. évit pedig ha nem igényelted, akkor az adóbevallásban kérheted. (Mióta dolgozom, így csinálom)
Most pedig a kompenzációról: Sajnálatos dolog, hogy több millióan min. 10ezerrel kevesebbet kapnak februári fizetésükben (GYED, TGYÁS), viszont a kormány nem most fog leülni erről beszélni.
Talán ez évben még lesz pozitív változás és remélhetőleg visszamenőleg is kifizetik majd az igényeket.
Reménykedjünk a legjobbakban!
Sziasztok!
Már fenn van az igénylőlap is az OEP honlapján! Nekem csak az nem tiszta miért nem mindegy ki veszi igénybe a családi adókedvezményt!
Nekem ezt kellett kitöltenem a munkahelyemen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!