Adnátok a babátoknak ismerős anyuka tejét bevizsgálás nélkül? Gyógyszereket kell szednem, egyelőre fejek, a tejet pedig kiöntöm, a babám két hetes múlt.
Én sem adnám. Hiába ismeritek, nem éltek velük napi szinten. Nem tudod, hogy miket eszik, mennyit. pl. lehet, hogy bátran ehet mindent, mert az ő kisbabája nem érzékeny rá, a tied meg hasfájós lesz tőle.
Addig inkább tápszer, fejés és amint lehet, újra a saját tejet adnám a kicsinek.
Nem tudom!
Érdekes! Híznak, nőnek szépen a gyerekeik (tehát jó tejük van?)?
Én anno leakartam adni mert nagyon jó tejem volt, nagyon tápláló és rengeteg! Sajnáltam a mosogatóba öntögetni de megtettem mert kellett volna tbc vizsgálat amiből terhesen csak 4et csináltak, tűdőszűrés stb... nem volt kedvem végig járni!
Pedig úgy hidd el, hogy 4310 grammal született a fiam 4130 volt mikor hazahoztuk az 1 hónapos státusz vizsgálatánál már 6200 volt! 3 hónapos státuszánál 9540 gramm!!!
A védőnő nézett nagyokat, mondta hogy adjam le mert a baba aki megkapná milyen jól járna de nem volt időm elintézni az orvost!
Akkor nem kérdés. Szerintem fogadd el, ha szívesen adnak. Én azért nem kértem egyébként a tejleadó állomásról, mert ismertem olyan anyukát, aki a tejleadás mellett dohányzott. Na kösz nem, akkor inkább a tápszer.
De ha nálatok minden szempontból rendben vannak, akkor igen, adnám.
Én adtam! 3 barátnőmtől is kaptunk, csak az egyiküké volt bevizsgálva. De attól nem lakott jól a lányom.
A másik két tejet viszont el sem fogadta sajnos. Pedig az egyik anyukától kaptunk több, mint 1 litert egyszerre.
Egy próbát szerintem mindenképpen megér.
Ja, és nekem a védőnő mondta, hogy ha nem egyidősek nagyjából a babák, akkor nem fogja meginni a tejet.
Amit nem ivott meg: az egyik baba pár nappal, a másik 2 hónappal idősebb.
Amit megivott: 4 hónappal idősebb baba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!