Mi ez az új őrület, hogy ne adjunk felvágottat a babának?
Figyelt kérdés
Már többször olvastam itt kérdéseknél, hogy az anyukák nem adnak felvágottat a gyereknek. De akkor mit esznek? ima vajas kenyeret?2012. febr. 17. 17:15
41/43 anonim válasza:
Azért látom,hogy aki nem ad párizsit a gyereknek, az le lett pontozva.
Hát legyen. Elég sok szart eszünk meg így is, amit ki tudok szűrni, azt kiszűröm!
42/43 anonim válasza:
én màr 16% nàl jàrok a lepontozàsba de nem érdekel ;DDD mert nem eszek felvàgottat hogy fel lehet dühiteni az embereket ;DDDD
43/43 anonim válasza:
Nyilván nem csak ilyeneken kell élni, de azért túlzás, hogy sokan ennyire rossznak tartják ezeket a kajákat. Régebbi generációk is ették, mégis erősebbek, mint az újabbak. Egyébként is tele van már a tököm, amikor kitalálják valamiről, hogy az maga a halál, olyan egészségtelen. Pár év múlva meg kiderül az ellenkezője. A párizsiból is van drágább fajta, az azért nem éppen hulladéknak néz ki. Mellesleg volt szerencsém látni gyárban valamilyen felvágott gyártását, ahol elmondták, hogy az emberek általában idegenkednek ezektől az ételektől, pedig valójában színhúst használnak. Persze nyilván nem a legolcsóbb fajtákról van szó. Szóval, ez az egész egy sznobság szerintem. A legfontosabb egyébként is az, hogy változatosan kell enni. Akik meg nagyszájúan hőbörögnek, gondolom azért az orvos által felírt gyógyszereket (=tömény méreg) beszedik akkor is, ha nem igazán indokolt, vagy ha lehetne helyette sokkal jobb természetes gyógymódokat alkalmazni. Azokat a fiatalokat is bírom, akik ilyen parizernácik, hogy ők ilyen hulladék prolikaját nem esznek, de azért a sör, a pia, a cigi, az minden héten megvan bőven. Igazi egészségbajnokok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!