Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez az új őrület, hogy ne...

Mi ez az új őrület, hogy ne adjunk felvágottat a babának?

Figyelt kérdés
Már többször olvastam itt kérdéseknél, hogy az anyukák nem adnak felvágottat a gyereknek. De akkor mit esznek? ima vajas kenyeret?
2012. febr. 17. 17:15
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
75%
nekem csak a párizsival vannak fenntartásaim. A férjemnek a virslivel is (de mivel a fiam szereti, néha fusiban kap:)). Nyári szalámit mi sem szeretjük, téli szalámit veszünk néha, abból a kicsi is eszik. Általában nálunk a felvágott a sonkatermékekben merül ki. Abból sem a gépsonka vagy sonkaszalámi megy, hanem a préselt sonka.
2012. febr. 17. 21:29
 12/43 anonim ***** válasza:
82%
Felvágottja válogatja, vannak olyanok, amiket igazából nekünk sem kéne enni, mert semmi természetes nincs benne. Én adtam már a lányomnak, de kiköpte, pedig többfélével próbálkoztam, ő még akkor sem eszi meg a kenyeret, ha megvajazom. Csak a sajtot eszi hozzá, semmi mást, így szereti. A trendek jönnek-mennek, aztán mindenki felnő valahogy.
2012. febr. 17. 22:11
 13/43 anonim ***** válasza:
89%
én gyerek szalámit vettem neki, és most nemrég hallottam hogy ezek az újrafeldolgozott húsok odavágják az ember máját, annyi mindent tartalmaznak. nem tudom mi az igazság, de azóta nem mertem venni.
2012. febr. 17. 23:17
 14/43 anonim ***** válasza:
81%
Minél homogénebb egy felvágott kinézete,annál rosszabb,annál kevesebb benne a hús.Pl a párizsiban,virsliben a csirke tollától,csőrétől,csontjától kezdve van minden és ezek még nem a legdurvább összetevői.Amiben mozaik szerűen van némi hús is,az egy fokkal jobb,pl Olasz,Soproni.A gépsonkák is csak megtévesztésből néznek ki úgy,mintha több hús lenne bennük,valójában nem sokkal érnek többet mint a párizsi.
2012. febr. 17. 23:43
 15/43 anonim ***** válasza:
64%

ezért:

Sága Füstli

Összetevők: pulykahús (63%), gyártási szalonna, ivóvíz, kollagén (ivóvíz, kollagén rost, savanyúságot szabályozó anyagok [esetsav, tejsav], emulgeáló szerek [cellulóz, lecitinek - szóját tartalmaz]), étkezési só, stabilizátorok [difoszfátok, trifoszfátok], fűszerek, fűszerkivonatok, mustármag, liszt, szőlőcukor, savanyúságot szabályozó anyagok (glükono-delta-lakton), antioxidánsok (nátrium-D-eritroaszkorbát, citromsav), ízfokozók (nátrium-glutamát), füstaromák, tartósítószerek (nátrium-nitrit). Allergén anyagok. a termék szóját és mustárt tartalmaz.

Mesterséges színezék és mesterséges ízesítő nélkül.

Kiváló magyar élelmiszer emblémával.

Gyártó: SáGa Foods Zrt.

Ecetsav (E260): [link]

Tejsav (E270): [link]

Cellulóz (E460): [link]

Lecitin (E322): [link]

Difoszfát (E450): [link]

Trifoszfát (E451): [link]

Glükono-delta-lakton (E575): [link]

Nátrium-D-eritroaszkorbát (E316 - nátrium-izo-aszkorbát): [link]

Citromsav (E330): [link]

Nátrium-glutamát (E621): [link]

Nátrium-nitrit (E250): [link]

és a füstli jónak számít!

szerinted mi van a többiben?

2012. febr. 17. 23:48
 16/43 anonim ***** válasza:
37%
annyira nem kell túlozni,nincs szinte olyan étel amiben nincs szinezék,tartósítószer stb. érdekes módon több generáció felnőtt bio vackok nélkül is
2012. febr. 17. 23:52
 17/43 anonim ***** válasza:
36%
előttem kettővel. ha megnézed az E250 kivételével az összes veszélytelen anyag. persze ezzel nem azt modnom, hogy együk. én válaszoltam azt hogy nem adok mióta ezt azt hallottam.
2012. febr. 18. 00:05
 18/43 anonim ***** válasza:
55%

meg művackok nélkül! régen nem volt ennyi élelmiszer adalék!

az igaz, hogy szinte mindenben van, de a felvágottakban különösen sok, és minek terhelni ezekkel egy pici baba gyomrát

2012. febr. 18. 00:05
 19/43 anonim ***** válasza:
74%
A fiamnak tuti nem fogok virslit, párizsit májkrémet adni, viszont jó minőségű sonkát, azt igen. Mindegyikben van tartósítószer, de ha az összetevők számát nézzük, akkor azért van különbség felvágott és felvágott között is, nem mindegy hogy egyféle tartósítószer van a felvágottban, vagy 25 féle adalék anyag, ráadásul agyon van minden fűszerezve, ami szerintem a piciknek nem olyan jó.
2012. febr. 18. 00:43
 20/43 anonim ***** válasza:
74%
Még egy dolog. Van olyan felvágott aminek a hús tartalma 50% alatt van, mi a többi??? De még a 60-70% is nagyon alacsony. Csak olyat vennék aminek 90% fölött van a hús tartalma.
2012. febr. 18. 00:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.