Mi ez az új őrület, hogy ne adjunk felvágottat a babának?
ezért:
Sága Füstli
Összetevők: pulykahús (63%), gyártási szalonna, ivóvíz, kollagén (ivóvíz, kollagén rost, savanyúságot szabályozó anyagok [esetsav, tejsav], emulgeáló szerek [cellulóz, lecitinek - szóját tartalmaz]), étkezési só, stabilizátorok [difoszfátok, trifoszfátok], fűszerek, fűszerkivonatok, mustármag, liszt, szőlőcukor, savanyúságot szabályozó anyagok (glükono-delta-lakton), antioxidánsok (nátrium-D-eritroaszkorbát, citromsav), ízfokozók (nátrium-glutamát), füstaromák, tartósítószerek (nátrium-nitrit). Allergén anyagok. a termék szóját és mustárt tartalmaz.
Mesterséges színezék és mesterséges ízesítő nélkül.
Kiváló magyar élelmiszer emblémával.
Gyártó: SáGa Foods Zrt.
Ecetsav (E260): [link]
Tejsav (E270): [link]
Cellulóz (E460): [link]
Lecitin (E322): [link]
Difoszfát (E450): [link]
Trifoszfát (E451): [link]
Glükono-delta-lakton (E575): [link]
Nátrium-D-eritroaszkorbát (E316 - nátrium-izo-aszkorbát): [link]
Citromsav (E330): [link]
Nátrium-glutamát (E621): [link]
Nátrium-nitrit (E250): [link]
és a füstli jónak számít!
szerinted mi van a többiben?
meg művackok nélkül! régen nem volt ennyi élelmiszer adalék!
az igaz, hogy szinte mindenben van, de a felvágottakban különösen sok, és minek terhelni ezekkel egy pici baba gyomrát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!