Mi ez a borostyánlánc őrület?
nem
olyan mint a homeos termékek valaki hiszi hgy hatásos valaki nem
Valakinek a babáján használ a nyaklánc valakinek nem.
Én szeretem és használ. Homeos termékekbe bizom és bevált nálam.
Az a gond, hogy aki szerint használ, az nem tudja bebizonyitani, hogy anélkül nem lett volna ugyanolyan a gyerek, mert egyszerre nem tud lánccal meg anélkül is fogat kapni a gyerek.
De sokkal nagyobba veszélye, hogy megfullad a gyerek, mint hogy esetleg pár napig nyügösebb a fogzás miatt.
leszögezem nekem mindegy, hogy valakinek a gyerekén van-e avagy nincs borostyán lánc (az enyémeknek van, mert tetszik is)
De ettől a megfullad dologtól ki vagyok. Szeretnék kérni linkeket ahol arról írnak, hogy akár 1 gyerek is megfulladt ettől a lánctól!
Mert eddig bármilyen fulladásos csecsemőhalál volt ahol valami külső tényező miatt fulladt meg akkor azt a dolgot azonnal visszavonták felülvizsgálták (cumilánc vagy pl a melegítő zsinórja) botrányt keltettek, hogy többé ilyen ne fordulhasson elő.
Erről a láncról meg csak a neten különböző fórumokon olvasok olyanokat, hogy több csecsemő is megfulladt már (ha jó és biztonságos helyen vette akkor kizártnak tartom, persze a sk csinált más).
Ezek a láncok biztonságosak. Cérnára vannak felfűzve, így ha húzzák szakad, egyenként van csomózva így nem gurul szét 8szakadt már el). ha lenyeli a gyerek esetleg (bár ilyen nem tudom hogy fordulhat elő) akkor emészthető, rövidek a láncok nem akadnak be sehová.
Szóval, ha valaki megfulladt tőle akkor biztosan megemlítették valahol.
Nálunk 8 hónapon keresztül felsírt éjszaka és nem aludt a fogai miatt. Már nem bírtuk. 18 hónapos korában úgy döntöttem hogy kipróbálom a láncot, attól kezdve jobban aludt, pedig akkor jöttek épp a rágófogai. Még hátra voltak a szemfogak és a hátsó rágók, így ezek is kijöttek gond és sírás nélkül.
A lányom szokta amúgy rágcsálni a láncot, az egyik szemet le is rágta, de egyből kiköpte a láncszemet. Le is fogom szedni már róla, mert a fogzási időszak véget ért.
Régebben itthon. Csak mert külföldön régóta ismert dolog, hasonlóan a homeopátiához is.
Akár lehet őrületnek is nevezni azt ami eltér a megszokottól, de akkor ide lehet sorolni a homeopátiát, a bioéletmódot, a puhatalpú cipőt stb.
(egyébként olyan nagyon sokan nem ugrottak a témára :) olvastam kapósabb kérdéseket is mostanában pl sminkelve a játszótéren stb, na arra ugrottak...ere max válaszolt 1-2 ember)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!