Használt a babátoknak a borostyánlánc?
Én is pont így vagyok, mint te, már egy hónapja fontolgatom. A hosszúságát sem tudom, hogyan kéne választani.
Az én picim már 7 hónapos. És a tiéd? Mennyi idős?
Mi megettük, hordta is, jött a foga, kezdődött a rémálom. Semmit nem használt. Most is a nyakában van...biztos ami biztos alapon, de azt hiszem ma már ki is dobom a kukába, mert ismételten jön a foga, úgy ordít mint az előző fogaknál. Nálunk speciel lópikulát sem ér.
A szomszédunk nevében írom, hogy náluk sem ért semmit.
Az a baj, hogy nem tudhatod, hogy mennyire viseli meg a babát 1-1 fog. Lehet, hogy aki azt mondja, hogy nekik használt, azt a babát egyébként sem viselte volna meg a fogzás. Én nem vettem. Az én fiamnak a homeós dolgok sem jöttek be. Metszőfogaknál nagyon nyűgös volt, napokig nem evett, csak ha dentinoxal bekentem neki evés előtt az ínyét, éjjel alig aludt. 3 kisőrlőjét csak fogmosáskor vettem észre, hogy kint vannak. 3 szemfogával 1 napig magas láza volt (39!), semmi egyéb baja nem volt, másnapra kijött a 3 szemfoga. 1 nagyőrlővel 1 napig folyt az orra, másnapra fog lett belőle.
Szóval ő a "tipikus" fájó fogaknál nem mutatott fájdalmat, nem volt nyűgösebb. Ez borostyán lánccal is szerintem így zajlott volna.
Sógoromék kisfiának van 5 hónapos kora óta, 21 hónapos, most jönnek a kisőrlői, 3 napja nem eszik, csak a cumit fogadja el, éjszaka nem alszanak, és 2 napja lázas (38,7), doki látta, nem beteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!