Kisfiatoknak milyen színű borostyánlánca van és honnan rendeltétek?
Figyelt kérdés
Nekem a tarka, páromnak a sötét konyak tetszik. Kerek vagy oválisra szavaztok? :-)2012. jan. 12. 20:43
1/10 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, talán kicsit több benne a sötét szem. Nem rendeltem, hanem boltban vettem.
2/10 anonim válasza:
Nekem lányom van és a vanilia nevűt vásároltam meg. egy hónpos kora óta van ez a bébi méret. Szeretnénk majd egy kistestvért és jó lenne ha majd kisfiú lenne (egy fiú egy lány volt az álom mindig is) és neki biztosan a legsötétebb színűt venném meg. Ami szinte majdnem fekete. Nekem az sokkal vagány fiúsabb. Én a brendonban vásároltam. Vaciláltam a szinte átlátszó és ami most van (méz sárga) között, de mikor bementem csak ez volt, úgyhogy a sors döntött helyettem. Valamiért én a kerek mellé teszem a voksomat.
3/10 A kérdező kommentje:
2012. jan. 12. 21:00
4/10 A kérdező kommentje:
A multicolor és a meggy között nem tudok dönteni :)
2012. jan. 12. 21:01
5/10 anonim válasza:
Én nem hiszek az ilyenbe, de a tricolort választanám!
6/10 anonim válasza:
20 hós fiamnak sötét konyak van és én az első által belinkelt oldalról rendeltem!3 hónapos kora óta rajta van!
7/10 anonim válasza:
Én is a borostyanbolt.hu-ról rendeltem. Szerintem jobb, mint a többi! Itt nagyobb a választék és a méretezés is jobb.
Amúgy a multicolorra szavazok.
8/10 anonim válasza:
Nekünk majd meggy színű lesz a Babának:)
9/10 anonim válasza:
Nekem a meggy színű nagyon tetszik,kár ,hogy nem találtam hamarabb ilyet,bár lányom van.
Én innen rendeltem:
Nekünk a baba1 van.(a 3. azt hiszem)
10/10 anonim válasza:
Én a tricolort venném. Nekem lányom van és igazi csajszisat vettem. Nagyon szépen mutat a barna bőrén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!