Használt a babátoknak a borostyánlánc?
Szia!
Második vagyok!
Több, mint 1 hónapnyi hezitálás után, most végre dönöttem és megrendeltem, tegnap (vasárnap este) ezt:
A kiszállítás tök olcsó (550 Ft, elsőbbségi, ajánlott levélként, de választhatod másként is)), és ma már postára is adták!! Nagyon kedves, gyors és segítőkészek!:)
Én a 30-31 cm mellett döntöttem.
Szia!
Én is ilyet néztem tegnap! :) De végülis a szomszédomtól veszek egyet, hozott már másnak is itt a házban, és nekik bejött. Remélem nekünk is használni fog! :) Csütörtökön jön meg, addig már kihúzzuk valahogy! Majd írj, hogy nektek hogy vált be! :) És köszönöm a válaszod!
Oké! ;)
Nekem amúgy nagyon nyugodt babám van, az éjszakát is vágigalussza, de mostanában előfordul napközben, hogy néha "ok nélkül" sír. Amúgy nem szokott :)
Meg éjjelenként felsír, de ahogy odamegyek hozzá, alszik is tovább. Viszont ma éjjel már közénk vettük, úgy aludt.
Remélem ha még csak most jönne a neheze, megelőzöm ezzel a lánccal. Remélem, mert továbbra is szeretnék éjjel aludni.
Bár úgy tervezem, hogy csak nappal lesz a nyakán.
Szia!
Megint a 2. vagyok!
Ma meg is jött a lánc! A nyakába raktam, észre sem vette, nem foglalkozik vele. Tök vagány!! 31 cm-es amúgy a lánc, ez pont jó.
Majd jelentkezem, hogy hatott-e valamit, bár nem tudom mennyi idő múlva kell neki.
Éjszakára te benne fogod hagyni a nyakában?
Sziasztok!
Először is köszönöm a válaszokat! :)
Pont ma volt a védőnő, és a fogzásról is konzultáltunk.. Azt mondta, ne hagyjam éjszakára a láncot, őszintén szólva egyébként sem nagyon merem. Még éjjel is olyan ficánka a kiságyban, reggelig 3x körbemássza, inkább kiveszem, jobb a béke. Kap majd homeobogyót (chamomilla) estére, hátha csodát tesz... :) Meg veszek majd Panadolt szuszpenziót, hogy ha nagyon megindulna a foga és szenved, azt kap majd.
Kíváncsi leszek rá, hogy nektek bejön-e! Várom majd a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!