Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használt a babátoknak a...

Használt a babátoknak a borostyánlánc?

Figyelt kérdés
Fontolgatom, hogy veszek egyet.. Nem nagyon hiszek benne igazság szerint, de annyian használják, hogy gondoltam megpróbáljuk. Nektek bevált? Mennyiért vettétek?
2012. jan. 29. 11:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Második vagyok!

Több, mint 1 hónapnyi hezitálás után, most végre dönöttem és megrendeltem, tegnap (vasárnap este) ezt:

[link]

A kiszállítás tök olcsó (550 Ft, elsőbbségi, ajánlott levélként, de választhatod másként is)), és ma már postára is adták!! Nagyon kedves, gyors és segítőkészek!:)

Én a 30-31 cm mellett döntöttem.

2012. jan. 30. 12:32
 22/33 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is ilyet néztem tegnap! :) De végülis a szomszédomtól veszek egyet, hozott már másnak is itt a házban, és nekik bejött. Remélem nekünk is használni fog! :) Csütörtökön jön meg, addig már kihúzzuk valahogy! Majd írj, hogy nektek hogy vált be! :) És köszönöm a válaszod!

2012. jan. 30. 14:42
 23/33 anonim ***** válasza:

Oké! ;)

Nekem amúgy nagyon nyugodt babám van, az éjszakát is vágigalussza, de mostanában előfordul napközben, hogy néha "ok nélkül" sír. Amúgy nem szokott :)

Meg éjjelenként felsír, de ahogy odamegyek hozzá, alszik is tovább. Viszont ma éjjel már közénk vettük, úgy aludt.

Remélem ha még csak most jönne a neheze, megelőzöm ezzel a lánccal. Remélem, mert továbbra is szeretnék éjjel aludni.

Bár úgy tervezem, hogy csak nappal lesz a nyakán.

2012. jan. 30. 14:47
 24/33 Disi ***** válasza:
Mi vasárnap egy hete vettünk egyet a Brendonban. Én is úgy voltam vele, hogy kipróbáljuk, és ha nem használ akkor is jól mutat a nyakában. Előtte egész héten alig evett, a kanál teljesen felejtős volt, de az addigi 170-200 ml tápszer helyett visszaesett az adagja 80-130 ml-re. Az adta meg a végső lökést, mikor péntek és szombat éjjel is 2 órán keresztül nyűglődött. Hogy ennek köszönhető-e vagy sem én nem tudom, de mióta a nyakában van csak enni kel fel éjjel, azt is általában hajnalban, és az étvágya is visszatért. A Brendonban csak színben volt választék, 31 cm-es volt mind és csak azért ott vettük, mert pont akkor mentünk át más dologért. 2.990.ft-ba került, azt hittem a babóm majd piszkálni fogja, de mintha a nyakában sem lenne, nem érdekli.
2012. jan. 30. 17:06
 25/33 Disi ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem megírni, hogy ma 7 hós a babám, erősen nyáladzik (mondjuk azt már nyagyon régóta) és még mindig nem látom fognak nyomát.
2012. jan. 30. 17:08
 26/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Megint a 2. vagyok!

Ma meg is jött a lánc! A nyakába raktam, észre sem vette, nem foglalkozik vele. Tök vagány!! 31 cm-es amúgy a lánc, ez pont jó.

Majd jelentkezem, hogy hatott-e valamit, bár nem tudom mennyi idő múlva kell neki.

Éjszakára te benne fogod hagyni a nyakában?

2012. jan. 31. 14:33
 27/33 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Először is köszönöm a válaszokat! :)

Pont ma volt a védőnő, és a fogzásról is konzultáltunk.. Azt mondta, ne hagyjam éjszakára a láncot, őszintén szólva egyébként sem nagyon merem. Még éjjel is olyan ficánka a kiságyban, reggelig 3x körbemássza, inkább kiveszem, jobb a béke. Kap majd homeobogyót (chamomilla) estére, hátha csodát tesz... :) Meg veszek majd Panadolt szuszpenziót, hogy ha nagyon megindulna a foga és szenved, azt kap majd.

Kíváncsi leszek rá, hogy nektek bejön-e! Várom majd a válaszod!

2012. jan. 31. 14:44
 28/33 anonim ***** válasza:
Ha 2 óránként 3-szor megdörzsölöd a bal és a jobb fülcimpáját, akkor ugyanazt a hatást éred el vele mint a borostyánlánccal.
2012. jan. 31. 16:19
 29/33 anonim válasza:
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy kb. mikortól várható hatása a borostyánláncnak? Kisfiam 8 hónapos, 2 napja kezdtük el használni. Éjszaka 2 óránként ébred :-( Napközben is nyügike. Két fogacskája van már. Éjszaka csak a szopi nyugtatja meg. köszönöm a válaszokat SZÉP N
2012. febr. 2. 13:43
 30/33 Disi ***** válasza:
Nekünk a következő éjszakánk már jobb volt. Nem lehet, hogy ettől az időváltozástól nyűgösebb? Remélem minél hamarabb rendeződik a helyzet :))))
2012. febr. 3. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!