Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használt a babátoknak a...

Használt a babátoknak a borostyánlánc?

Figyelt kérdés
Fontolgatom, hogy veszek egyet.. Nem nagyon hiszek benne igazság szerint, de annyian használják, hogy gondoltam megpróbáljuk. Nektek bevált? Mennyiért vettétek?
2012. jan. 29. 11:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ó, talán egy-két héttel ezelőtt írtam ki ezt a kérdést. Brendonban vettünk végül, de semmit sem használ. Viszont vagány a nyakában...
2012. jan. 29. 15:00
 12/33 anonim ***** válasza:
Ha a fogára nem használ akkor gondolod másra használ? :-)
2012. jan. 29. 16:26
 13/33 A kérdező kommentje:
Még nem vettem meg, tehát nem tudom, hogy nála a fogára használna-e vagy sem. De elméletileg immunerősítő hatást is írt, meg gyulladáscsökkentőt, fájdalomcsillapítót.
2012. jan. 29. 16:35
 14/33 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy:-) Akkor vedd meg ;-))
2012. jan. 29. 17:01
 15/33 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem, hogy van esetleg valami problémád? :) Csak mert olyan aranyos vagy. :)

Törvényszerű, hogy ha a te babádnak nem jött be, másénak sem fog? :) Ha nem tetszik, hogy nem egy a véleményünk, tartsd meg kérlek magadnak a véleményed. ;))

A többi válaszolónak köszönöm!

2012. jan. 29. 17:04
 16/33 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, valamit félreértettél. Nem gúnyolódtam, nem bántottalak.Semmi rosszat nem mondtam. Komolyan írtam, hogy aranyos vagy, mert annak tartom ahogy évődsz a nyakláncon.

A baj nem velem van.

2012. jan. 29. 18:05
 17/33 anonim ***** válasza:
fiam 7hetes.2hetessen már ráadtam azóta hordja.nem tudom beválik e fogzásnál.én neten rendeltem.30cm ez volt a legkisebb.remélem haszna is lesz.
2012. jan. 29. 18:08
 18/33 A kérdező kommentje:
Elnézést, akkor félreértettelek. Ne haragudj, ha sértő volt amit írtam, csak itt nem érzem a hangsúlyt, és engem már annyian hurrogtak le alkalmanként, hogy már ezt is támadásnak vettem. Mégegyszer bocsánat.
2012. jan. 29. 18:25
 19/33 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok az, aki írta, hogy kb. 2 hete vettem meg a Brendonban. Nos, nem akarlak meggyőzni arról, hogy hat-e vagy sem, a tapasztalatomra voltál kíváncsi. Szóval nekem már lassan 9 hónapos a lányom. Nem tudom, hogy fogzik-e, vagy éhezik-e vagy mi a gondja. Már tanácstalan vagyok. Nappal jól elvan, éjszaka nyűglődik. Amíg csak anyatejes volt, addig óránként szopizott, aztán mivel azt hittem éhes, ezért adtam tápszert. Azóta kb. 2-4 óránként eszik éjjel tápszert. A helyzet a borostyán lánccal nem javult. Ja, és természetesen azóta még beteg is lett, hurutos, antibiotikumot szed éppen.
2012. jan. 30. 12:19
 20/33 anonim ***** válasza:
Bocsi elírtam, 10 hónapos lesz...
2012. jan. 30. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!