Párizsit még mi sem eszünk, tehát azt biztos,hogy nem fogok neki adni!
2012. febr. 18. 07:05
22/43 anonim válasza:
A baromfi felvágottak csekély hústartalma a földről összesöpört hulladék,a többi meg a baromfi egyéb alkatrésze (tollastól,csőröstől,mindenestől) + egyéb adalékanyagok.
2012. febr. 18. 11:15
23/43 anonim válasza:
"De most egy éves statuszon mondta a doki, hogy lehet adni nyugodtan felvágottat, virslit, sőt, meg kenomajast is."
1 évesen már disznósajtot, parasztkolbászt, főttcsászárt, mindenféle felvágottat is adtam a lányoknak, foguknak megfelelően felaprítva.
2012. febr. 18. 11:58
24/43 anonim válasza:
"Az igaz a párizsi tele van "hulladékkal",eddig is tudtam."
A párizsi a legkevésbé hulladékos, mivel "a jó minőségű húspép a saját súlyának nyolcvan %-át képes felvenni vízből"
/adalékanyagok nélkül, élelmíszer-árúismeret tananyag/.
Magyarán a kész párizsi negyven %-a víz.
2012. febr. 18. 12:01
25/43 anonim válasza:
köszönöm a lepontozàst a sok buta embertöl akik nem tanulnak és tanultak semmit a mai napig az elözö vàlaszommal senkit nem bàntottam szerintem csak leirtam hogy a gyerekek 4szer több sot visznek be a szervezetükbe szoval nyugottan tömjétek a gyerekeiteket minden szarral aztàn csodàlkoztok hogyha egy pàr szervük felmondja a szolgàlatot vagy valami betegséget kapnak a felvàgottakon kivül ezer màs dolgot lehet adni reggelire a gyereknek csak szét kell nézni és majd nagyon fogtok csodàlkozni amikor majd màr az oviba se adnak ilyen dolgokat.magyarorszàg még mindig itt tarat hogyha valaki szépen leirja a véleményét le van hurrogva ugy làtom ide nem lehet szépenn irni!!! màs orszàgba meghalgatjàk a màsik véleményét és elfogadjàk az ö nézeteit!!!remélem nullàra pontoztok le ezért a vàlaszért!!!
2012. febr. 18. 12:07
26/43 anonim válasza:
ne húzd fel magad ilyesmin kedves utolsó, engem is lepontoztak, ez van ,nem egyezik a vélemény, nem baj, ez legyen a legnagyobb gondunk :)
a művackos voltam
2012. febr. 18. 15:09
27/43 anonim válasza:
Hú ha! Hagyjuk már azt,hogy mi van a tankönyvben!
Édesapám barátjának vágóhídja van. Na ha valaki,akkor ő tudja,hogy mit tesznek pl. a párizsibe!
Hát nem azt, amit a tankönyvben van!:)
2012. febr. 18. 16:46
28/43 anonim válasza:
Kedves 27-es válaszoló,így van,én is tapasztalatból írtam a válaszom (én voltam a söpredékes,baromfi alkatrészes válaszoló),az én férjem is dolgozott vágóhídon,töltőben,jelenleg csontozóban.
2012. febr. 18. 22:58
29/43 anonim válasza:
ISMÉTLEM ANNAK AKI DEBIIL!!!! nem azt írtam hogy együk meg. csak azt hohy nem minden E veszélyes. ne legyetek már tudatlanok. nem arra irányult a válaszom, hogy egészsége ez a sok szar, csak hogy ne hüjítse az embert a sok buta, hogy E-t ne együnk. egy kicsit tájékozódjatok. NA MOST LEHET LEPONTOZNI.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!