Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez az új őrület, hogy ne...

Mi ez az új őrület, hogy ne adjunk felvágottat a babának?

Figyelt kérdés
Már többször olvastam itt kérdéseknél, hogy az anyukák nem adnak felvágottat a gyereknek. De akkor mit esznek? ima vajas kenyeret?
2012. febr. 17. 17:15
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
81%
Párizsit még mi sem eszünk, tehát azt biztos,hogy nem fogok neki adni!
2012. febr. 18. 07:05
 22/43 anonim ***** válasza:
20%
A baromfi felvágottak csekély hústartalma a földről összesöpört hulladék,a többi meg a baromfi egyéb alkatrésze (tollastól,csőröstől,mindenestől) + egyéb adalékanyagok.
2012. febr. 18. 11:15
 23/43 anonim ***** válasza:
72%

"De most egy éves statuszon mondta a doki, hogy lehet adni nyugodtan felvágottat, virslit, sőt, meg kenomajast is."

1 évesen már disznósajtot, parasztkolbászt, főttcsászárt, mindenféle felvágottat is adtam a lányoknak, foguknak megfelelően felaprítva.

2012. febr. 18. 11:58
 24/43 anonim ***** válasza:

"Az igaz a párizsi tele van "hulladékkal",eddig is tudtam."

A párizsi a legkevésbé hulladékos, mivel "a jó minőségű húspép a saját súlyának nyolcvan %-át képes felvenni vízből"

/adalékanyagok nélkül, élelmíszer-árúismeret tananyag/.

Magyarán a kész párizsi negyven %-a víz.

2012. febr. 18. 12:01
 25/43 anonim ***** válasza:
21%
köszönöm a lepontozàst a sok buta embertöl akik nem tanulnak és tanultak semmit a mai napig az elözö vàlaszommal senkit nem bàntottam szerintem csak leirtam hogy a gyerekek 4szer több sot visznek be a szervezetükbe szoval nyugottan tömjétek a gyerekeiteket minden szarral aztàn csodàlkoztok hogyha egy pàr szervük felmondja a szolgàlatot vagy valami betegséget kapnak a felvàgottakon kivül ezer màs dolgot lehet adni reggelire a gyereknek csak szét kell nézni és majd nagyon fogtok csodàlkozni amikor majd màr az oviba se adnak ilyen dolgokat.magyarorszàg még mindig itt tarat hogyha valaki szépen leirja a véleményét le van hurrogva ugy làtom ide nem lehet szépenn irni!!! màs orszàgba meghalgatjàk a màsik véleményét és elfogadjàk az ö nézeteit!!!remélem nullàra pontoztok le ezért a vàlaszért!!!
2012. febr. 18. 12:07
 26/43 anonim ***** válasza:
35%

ne húzd fel magad ilyesmin kedves utolsó, engem is lepontoztak, ez van ,nem egyezik a vélemény, nem baj, ez legyen a legnagyobb gondunk :)

a művackos voltam

2012. febr. 18. 15:09
 27/43 anonim ***** válasza:
65%

Hú ha! Hagyjuk már azt,hogy mi van a tankönyvben!

Édesapám barátjának vágóhídja van. Na ha valaki,akkor ő tudja,hogy mit tesznek pl. a párizsibe!

Hát nem azt, amit a tankönyvben van!:)

2012. febr. 18. 16:46
 28/43 anonim ***** válasza:
74%
Kedves 27-es válaszoló,így van,én is tapasztalatból írtam a válaszom (én voltam a söpredékes,baromfi alkatrészes válaszoló),az én férjem is dolgozott vágóhídon,töltőben,jelenleg csontozóban.
2012. febr. 18. 22:58
 29/43 anonim ***** válasza:
72%
ISMÉTLEM ANNAK AKI DEBIIL!!!! nem azt írtam hogy együk meg. csak azt hohy nem minden E veszélyes. ne legyetek már tudatlanok. nem arra irányult a válaszom, hogy egészsége ez a sok szar, csak hogy ne hüjítse az embert a sok buta, hogy E-t ne együnk. egy kicsit tájékozódjatok. NA MOST LEHET LEPONTOZNI.
2012. febr. 19. 10:30
 30/43 anonim ***** válasza:
ja a hüje az hülye akart lenni.
2012. febr. 19. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!