Igen most az az új őrület,hogy minden mérgező,és hulladék anyagot tartalmaz.Bár én nem adok felvágottat mert a 9 hónaposomnak még nincs foga,de nyugodt szívvel fogok adni neki ha lesz.
2012. febr. 17. 17:20
2/43 anonim válasza:
Szerintem nem olyan új őrület. Én még 4 éve is tanultam a szülésznőin.
2012. febr. 17. 17:22
3/43 anonim válasza:
Én nem hallottam erről :) Én kislányom most sonkás vajas kenyeret uzsizott. Tegnap meg sonkás tojás rántottát :)
Szerintem aki nem ad felvágottat, az ad májkrémes kenyeret, főtt tojást, bundikenyeret...stb. De húst nem? Pedig arra is szükség lenne a babáknak
2012. febr. 17. 17:23
4/43 anonim válasza:
Amióta meg tudja rágni a kenyér falatokat, azóta kap: sajtkrémes kenyeret, kenőmájas kenyeret, lekváros kenyeret, felvágottas kenyeret, vajas kenyeret reszelt sajttal. Mindet imádja.
2012. febr. 17. 17:23
5/43 anonim válasza:
4 év az még új őrület.
Nekem 2 és 3 évesek a gyerekeim, és mindent esznek, olyan 8-9 hónapos koruk óta /folyamatosan bevezetve/.
2012. febr. 17. 17:26
6/43 anonim válasza:
9 hónaposan kapta az első csirkemell sonkáját, és fogak nélkül cuppogta el vajas zsemlével. :)
Én adok neki felvágottat. Nekünk anno jó volt a vizes párizsi, a mostaniak sem rosszabbak szerintem.
2012. febr. 17. 17:32
7/43 anonim válasza:
Nekem allergiás a lányom, ezért mindennek elolvasom az összetevőit. Eddig ezzel nem foglalkoztam, a nagyoknak simán adtam, de most én is elrettentem, hogy miket rámolnak bele.
Most is szoktam felvágottat venni, hiszen enni kell, de megfigyeltem, hogy a ledarált és összegyúrt cuccokban van a legtöbb nemszeretem anyag, míg abban, ami jobban hasonlít a húsra, jóval kevesebb.
2012. febr. 17. 17:36
8/43 anonim válasza:
Én adtam, mar 10 honaposan is. És mi a kedvence? A párizsi. De most egy éves statuszon mondta a doki, hogy lehet adni nyugodtan felvágottat, virslit, sőt, meg kenomajast is. Meg kenyerszalonnat, mert állítólag azt szeretik a gyerekek. :)
2012. febr. 17. 17:37
9/43 anonim válasza:
Szerintem se uj ez a dolog de amugy azért mondjàk mert a gyerekek a megengedetnél 4szer több sot visznek be a szervezetükbe és a felvàgottakba rengeteg a so. most jött az a dolog hogy listàt fognak ezekröl csinàlni
2012. febr. 17. 17:48
10/43 anonim válasza:
Mindig van valami új "trend". Nyugodt szívvel adok csirke-pulykamell sonkát kisfiamnak.Nem hiszek ezeknek,mindig van valami aztán rájönnek tévedtek.Az igaz a párizsi tele van "hulladékkal",eddig is tudtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!