Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mekkora a körmötök?...

Anyukák! Mekkora a körmötök? Esetleg műköröm?

Figyelt kérdés
Mekkora az ami nem okoz gondot a mindennapokban, gyerekek ellátásában?
2012. febr. 14. 23:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
évekig műkörmösként dolgoztam. A krém akkor nem megy alá, ha a köröm "tetejével" , visszafele mozdulattal szeded ki a tégelyből. Rövid idő alatt meg lehet szokni. Ugyan úgy mint bármilyen körömhosszt.
2012. febr. 15. 08:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Én mindig levágom teljesen. Nem szeretem, ha nagy és félek is, hogy kárt okozok vele. Majd az esküvőre lesz műköröm, de gyanítom, nem sokáig lesz fent :)
2012. febr. 15. 09:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem kb fél centis, saját... teljesen bénának érzem magam köröm nélkül, olyan topa vagyok úgy, se vakarózni :) se az aprót felszedni az asztalról... és még soha nem karmoltam meg a fiamat a fél év alatt, és tényleg csak a krémezés okoz kisebb problémát... de ami "beszorul a körmöm alá, azt én a másik körmömmel kiszedem, és elkenem a saját kezemen:)
2012. febr. 15. 09:58
 14/20 anonim ***** válasza:

Mindig volt műkörmöm,sajnos nagyon törékenyek a saját körmeim...mióta a kislányom megszületett nem csináltattam.

Szerintem ,de lehet nincs igazam..pld.,amikor majd fogzik a baba és bekell kenned az ínyét valamilyen fájdalomcsillapító kenőccsel,akkor nem lesz könnyű nagy körmökkel,még a saját kicsire levágottal is mindig félek,hogy felsértem az ínyét!

De amint lehet,felfogom rakatni..mert szeretem,nőiesebb vele a kezem!

Egyébként a rövid ,szinesre lakkozott körmök a trend!:)

2012. febr. 15. 10:29
 15/20 anonim ***** válasza:
1-2-3 mm-es, saját köröm. Mihelyst kicsit megnő már vágom le, mert zavar a kicsik ellátásában. Régen mindig hosszú körmöm volt, saját és mű is. Most a gyerekek mellett zavarna.
2012. febr. 15. 11:02
 16/20 anonim ***** válasza:
És a házimunkában nem zavar a műköröm/nagy köröm? El sem tudnám képzelni milyen lehet pl mosogatni..?! Nekem állandóan vízben a kezem :))
2012. febr. 15. 11:53
 17/20 anonim ***** válasza:
13. vagyok. Szerintem ez pusztán megszokás kérdése, ki hogy tud bánni a körmös kezekkel :)
2012. febr. 15. 13:18
 18/20 anonim ***** válasza:

És mi a helyzet tésztagyúrással, süti sütéssel, vagy egy egyszerű fasírt összegyúrásával. Én még a "körömtelen" kezemről is alig bírom ezeket levakarni, mit csinálnék, ha a körmöm alá beköltözne a mustáros nyers husi?

Vagy körömkefével ki lehet tisztítani? De akkor nem sérül meg?

2012. febr. 15. 13:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Amíg csak pár hónapos volt, mindig rövidre vágtam, és állandóan reszeltem, nehogy megkarmoljam véletlenül babóm, tiszta kis sajtkukac. :D Kb. 8 hónapos korától már 1-2 mm-esre hagyom, néha kifestem (de kb. 2 nap után mosom is le, mert nem szeretném, ha az általam készített kajába körömlakk darabok mennének), akkor kisfiam piszkálgatja a körmeim, hogy mik is azok. :D Szeretnék közepes hosszúságú műkörmöt, de mivel nem tudom kire hagyni kisfiam (mivel elköltöztünk, mindenki távol él), ez még várat magára (szeretném egymagamban, olyan "csajos" élményként a körmözést :D).
2012. febr. 15. 15:08
 20/20 anonim ***** válasza:
53%

Nekem hosszú műkörmöm van a baba születésétől fogva(már 7 hós)soha nem okozott gondot a picimmel,a krémet fordítva kenem,ahogy a másik anyuka mondta, a fogát az apuka keni,amikor kell,mert ha én lenem egyből rácuppan a körmömre,harapdálja és félek,hogy felsértem a kis ínyét.

semmiben sem zavar...csak a panírozás,tésztagyúrás,fasírt..ilyesmiben..de akkor nagyon..:)))

2012. febr. 15. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!