Anyukák! Mekkora a körmötök? Esetleg műköröm?
Nekem durván 1 centiméteres (mármint a bőrön túlnőtt rész, összesen tehát 2 centiméter, nem műköröm, teljesen saját :) ), eddig soha nem okozott problémát a kislányom ellátásában. Mindig nagy körmöm volt, már tinédzser korom óta, hozzászoktam a használatához a mindennapi életben.
3 hónapos a lányom
Nulla mm.
A két hüvelykujjon 1-1 mm (a narancshámozáshoz és a matricák felszedéséhez. :o)
Amúgy én meg a szakmám miatt ehhez vagyok szokva világ életemben. Az esküvőmre megnövesztettem kb. 2 mm-re.
Amúgy szépnek találom a kicsit hosszabb körmöket, csak nekem nem jönne be használat szempontjából.
Bocs az offért, de világ életemben foglalkozatott ez a kérdés, csak eddig senkit nem mertem megkérdezni, akiknek hosszabb, vagy akár hosszú műkörme van, azok tudnak tampont feltenni? Illetve a párotok kényeztetésénél nem akadtok bele?
Köszi, akkor ezt is megtudtam. :o)
Ha nyugdíjba megyek, lehet, hogy csináltatok majd én is... :D
Eddig műkörmöm volt, de most leszedettem, mert meguntam valamiért. De azzal sem karmoltam meg őt soha. Nem volt túl hosszú, de azért rövid sem.
Most, hogy leszedettem, most olyan2 mm körül van.
Amikor 6 hónapos volt a lányom, akkor rakattam fel a műkörmöt. Kb. 2 hónapig volt gondom a gombokkal, utána azt is megszoktam. :D
Rövidebb műkörmöm van! Én a saját körmömmel sokkal jobban karmoltam, mint ezzel, mert ez nem éles!
Semmiben nem akadályoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!