Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mekkora a körmötök?...

Anyukák! Mekkora a körmötök? Esetleg műköröm?

Figyelt kérdés
Mekkora az ami nem okoz gondot a mindennapokban, gyerekek ellátásában?
2012. febr. 14. 23:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
1 mm :) a nagyobbal már megkarmolom, megbököm őt...
2012. febr. 14. 23:07
 2/20 anonim ***** válasza:
76%

Nekem durván 1 centiméteres (mármint a bőrön túlnőtt rész, összesen tehát 2 centiméter, nem műköröm, teljesen saját :) ), eddig soha nem okozott problémát a kislányom ellátásában. Mindig nagy körmöm volt, már tinédzser korom óta, hozzászoktam a használatához a mindennapi életben.

3 hónapos a lányom

2012. febr. 14. 23:11
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is hosszu zselevel van erositve a sajatom. Mivel lekerekitett nem szogletes a vege igy nem tudom megkarmolni a gyerekeket.egy gombot begombolni nehezebb :)
2012. febr. 14. 23:15
 4/20 A kérdező kommentje:
A krémet úgy ki tudjátok szedni a dobozból, hogy a fele ne legyen a körömötök alatt? Van erre valami trükk?
2012. febr. 14. 23:19
 5/20 anonim ***** válasza:
87%

Nulla mm.

A két hüvelykujjon 1-1 mm (a narancshámozáshoz és a matricák felszedéséhez. :o)

Amúgy én meg a szakmám miatt ehhez vagyok szokva világ életemben. Az esküvőmre megnövesztettem kb. 2 mm-re.

Amúgy szépnek találom a kicsit hosszabb körmöket, csak nekem nem jönne be használat szempontjából.

Bocs az offért, de világ életemben foglalkozatott ez a kérdés, csak eddig senkit nem mertem megkérdezni, akiknek hosszabb, vagy akár hosszú műkörme van, azok tudnak tampont feltenni? Illetve a párotok kényeztetésénél nem akadtok bele?

2012. febr. 14. 23:20
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
Utolsónak: Tampont könnyebb nekem ezzel felrakni.... A párom pedig IMÁDJA hisz ha piros ha francia Sexi :) Kerek műköröm amúgy szóval nem is nagy de nem is hosszú :) könnyű vele minden! A sajátom marósabb mint ez, hisz ez tompa nagyon :)
2012. febr. 14. 23:24
 7/20 anonim ***** válasza:
84%

Köszi, akkor ezt is megtudtam. :o)

Ha nyugdíjba megyek, lehet, hogy csináltatok majd én is... :D

2012. febr. 14. 23:26
 8/20 anonim ***** válasza:

Eddig műkörmöm volt, de most leszedettem, mert meguntam valamiért. De azzal sem karmoltam meg őt soha. Nem volt túl hosszú, de azért rövid sem.

Most, hogy leszedettem, most olyan2 mm körül van.

Amikor 6 hónapos volt a lányom, akkor rakattam fel a műkörmöt. Kb. 2 hónapig volt gondom a gombokkal, utána azt is megszoktam. :D

2012. febr. 15. 06:53
 9/20 anonim ***** válasza:

Rövidebb műkörmöm van! Én a saját körmömmel sokkal jobban karmoltam, mint ezzel, mert ez nem éles!

Semmiben nem akadályoz!

2012. febr. 15. 07:21
 10/20 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok műkörömpárti, de ellene se vagyok. Így is meg tudjuk karmolni és úgyis. Nekem egyedül a pelenkázásnál okozna gondot, szerintem. De akinek hosszabb a körme, biztos hozzászokott már! :D
2012. febr. 15. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!