Csecsemős anyukák, mekkora a körmötök?
Figyelt kérdés
Van olyan, akinek nincs teljesen tövig vágva?2010. febr. 23. 09:41
1/9 anonim válasza:
Soha nem volt tövig vágva, már szülés előtt is kb. fél cm hosszú volt, most is akkora. Soha nem karmoltam meg a gyerekeimet vele.
2/9 anonim válasza:
Nekem mindig hosszú volt (saját, de szépen meg tud nőni), de a babám miatt levágtam rövidre, mert állandóan megkarmoltam, és rajtuk ugye minden egyből látszik.
3/9 Vilcsianyuja válasza:
Én is rövidre vágom a baba miatt. Nem tövig, csak annyira, hogy ne érjen túl az ujjhegyemen.
4/9 anonim válasza:
régen hosszú volt és szülés után is egyszer megpróbáltam hosszúra hagyni, de én mindig megkarmoltam, így inkább rövidre vágom
5/9 anonim válasza:
Nekem saját van és hosszú,na nem annyira csak úgy szolidan.Nem karmoltam még meg vele a babám,ha megkarmolnám tuti azonnal le is vágnám.
6/9 anonim válasza:
Nekem rövidre van vágva. Szerintem amíg pici a baba addig nincs gond a hosszú körmökkel, de amikor már nagyobb és hirtelen mozdulatokat tesz, bizony bele tud szaladni a nagy körömbe.
7/9 anonim válasza:
Nekem műkörmöm van az első naptól fogva, ill. a terhesség alatt is volt és a szülésnél is.
8/9 anonim válasza:
nekem is műköröm, nem túl hosszú, nem karmoltam még meg vele soha :) viszont gyakran és alaposan pucolom, nehogy valami kosz alatta maradjon.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Nekem kb. 2mm az a minimum hosszúság, amit még el tudok viselni, ha annál rövidebb, akkor már nagyon érzékeny és fáj (mert nincs hozzászokva az ujjam). 38 hetes vagyok, akkor megpróbálom én is ekkora körmökkel a szülés után, hátha én sem kaparászom össze a Picikét.
2010. febr. 23. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!