Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kórházban ha megkérem a...

Kórházban ha megkérem a csecsemős nővért kilyukasztja a baba fülét? Mivel csinálják? Mit illik neki adni érte?

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Nálunk hazajövetelkor lyukasztották,ha kértük.3000Ft volt.Ha jól tudom a legtöbb kh-ban működik ez a szolgáltatás.Lövik.

De ha nem,akkor elmentek egy kozmetikushoz,és majd ő kilövi.

2009. jan. 31. 20:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Azt hittem tűvel szúrják, s már rögtön azt teszik bele amit viszek.
2009. jan. 31. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
34%

vigyed be magaddal a fülbevalokat és kérd meg a növért h hivjon fel egy füll-orr-gégészt és az szépen szakszerűen átszurja a babának a fülét

vagy most beszéld meg f-o-gégésszel h akkor számithass rá ebben a témában

2009. jan. 31. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
A kislányom szeptemberben született a II. sz női klinikán. 3000 Ft-ba került, a csecsemősnővér lyukasztotta ki, nem lőtték hanem szúrták, a fülbevalót én vittem de ott sterilizálták.
2009. jan. 31. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A lgtöbb kórházban lehet vásárolni is fülbevalót, de ha te viszed, azt is beteszik. Nálunk lehetett választani, hogy tűvel szúrják, vagy belőjék a fülbevalót (csak az ott vásároltat). A csecsemős nővér elmondta, hogy ő szívesebben lyukasztja tűvel a babák fülét, mert a hirtelen zaj megijesztheti a piciket és sokkal szebben is lehet megcsinálni. Nálunk nem fogadott el pénzt, hanem bombont, kávét stb. adtunk neki. Ja! A fülbevalót pár óráig fertőtlenítőben áztatják. Az én babámat kb. 1 perccel az után, hogy betették a fülbevalóját, kihozták nekem és csodák csodája: nem is sírt! Szerintem kérdezd meg a többi anyukát, hogy ők mit adtak a csecsemősnek, mert biztos, hogy ez is kórházfüggő!
2009. jan. 31. 21:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2009. febr. 1. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:
debreceni kliunikán 3500Ft ért szúrják a nővérek a hozott fülbevalót miután kifertőtlenítik.
2010. márc. 3. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!