Más is túlzásnak tartja ezt vagy csak én?
Az én fiaim 1 éves korukig szoptak, utána már mindent megettek, amit főztem, soha egy falat tápszert nem kaptak, nagy, egészséges fiú lett belőlük:)
Szóval marhaságokat beszél a védőnőd!
... ez még a jobbi k este másik véglet amikor hazajöttünk a szülésröl a kezembe nyomta a tápszert. rá 3 éhétre jött és mondta nme megfelelö a sulya gyermeknek és adjak tápszer
rá 2 hétre a cicicmtöl elfordul és atápit itta!! ÉLjen!!!!
Soha ezt a hibát nem követem el ugy vágom hozzá a tápszert hogy csak nyekken
Én is úgy tudom, hogy 1 éves kortól mehet a tej. Sokan még adják a tápszert is (anyatej hiányában), hiszen a baba ahhoz szokott hozzá, sokszor átmenetben adják a kettőt, pl. reggel tej, kakaó, tejeskávé, karamella, este még tápszer.
Nem hiszem, hogy baj lenne a tápszer adásából, de ha nem allergiás a kicsi, nem indokolja semmi (nehezen hízik, beteges, nem issza meg a tejet), hogy ne kezdhetnéd el bevezetni a tehéntejet.
Én biztos nem hallgatnék rá ebben az esetben, főleg, ha a gyerek szívesen fogyasztja a tejet, tejterméket és nincs belőle problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!