18 hónapos kisfiam még nem beszél. :- ( Tudnátok kérlek segíteni, hogy tudnám ösztönözni a beszédre?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mindenekelőtt köszönöm, hogy elolvasod az aggodalmamat és tanáccsal látsz el!
Kisfiam e hónap végén lesz 1,5 éves és bár ha kettesben vagyunk akkor ha kérem, hogy mondja, pl. hogy kutya, akkor kimondja (így kb 30szót mond ki), de amint ott van még rajtunk kívül valaki/bárki akkor meg sem szólal. A környezetünkben minden gyerek 18hónapos korában elkezdett beszélni. Én úgy látom, hogy a kisfiam szégyenlős lett...nem értem, hogy miért! Bármit elrontottam? Mit tegyek, hogy az önbizalmát megerősítsem, s elkezdjem beszélni? Halandzsázni, halandzsázik rendesen...egyfolytában...Tudna bárki tanácsot adni nekem???
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!!!!
2012. febr. 9. 13:22
31/31 anonim válasza:
Helyes!!! :) Ez a jó hozzáállás!!! Ne hagyd hogy beszóljanak, igen is állj ki érte! Most ez a legtöbb amit tehet! Nem cirkuszi látványosság, ezt mindenki fejébe bevésheted!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!