Lehet valahogy felülésre ösztönözni egy babát?
Figyelt kérdés
A héten 9 hónapos lesz a kislányom, és semmi hajlandóságot nem mutat a felülésre. :( Nem ültetni akarom, de tudom, hogy vannak bizonyos "fogások", amikkel lehet erre-arra ösztönözni a babát. A fiammal anno megmutatta a gyógytornász, hogy tudom ösztönözni a hasra- és hátrafordulásra. Ismer esetleg valaki olyan gyakorlatot, ami a felülést "tanítja"?2012. febr. 6. 13:06
1/7 anonim válasza:
Az én lányom 6 hónapos múlt és csak ülni és állni akar, viszont egyáltalán nem akar fordulni. Hetente egyszer kétszer sikerül neki, de ennyi. Hiába próbálom mutatni Neki, nem akarja. Szépen megkérnélek, megírnád mit mutatott a gyógytornász?
2/7 anonim válasza:
Esetleg az utolsó film segíthet:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, tök jó videók ezek!!!
Első, te is találsz ott számodra megfelelőt, de holnap még írok hozzá priviben!
2012. febr. 6. 21:35
5/7 anonim válasza:
Az én kislányom az egyik pillanatrol a másikra 10 hónaposan felült majd kutyázni is elkezdet egyszere.Én is probáltam ösztönözni,hogy hamarab üljön semi hatása nem volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó! Igazán azt azért soha nem tudhatod, hogy az ösztönzésnek volt-e hatása, vagy egyébként is csinálta volna, nem?
2012. febr. 7. 07:55
7/7 anonim válasza:
Én ezeket a videókat hasznosnak találtam mert 7 hónaposan nem forgott még a babám. 2 hét alatt a videok segitségével megtanitottam, vagyis segitettem neki átfordulni, mászni, felállni, felülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!