Anyukak segitenetek? Nem tudjuk hogy oldjuk meg?
Figyelt kérdés
A helyzet a kovetkezo:egy szobas lakasba lakunk,van egy 14honapos kislanyunk ,jelenleg mind 1 szobaban alszunk.A nappali egybe van a konyhaval.Nyarra varjuk a kistesot de nincs lehetosegunk addigra elkoltozni.Helyunk lenne eleg de nem tudom hogy csinaljuk.Legyen a nagyobb a szobaba egyedul es mi a picivel kint a nappaliba?Hogy nez az ki ott alszok ahol fozok?Vagy az elejetol lehet a 2gyerek egy szobaba?Velemenyek?2012. febr. 7. 14:22
11/13 anonim válasza:
21 hónap van a gyerekek között, együtt alszanak az elejétől fogva.
12/13 A kérdező kommentje:
Koszi a tovabbi valaszokat.Nem abbol csinalok "problemat " hogy kicsi a lakas ,hanem hogy kie legyen a szoba.Mi is 2szobas lakasba nottunk fel,3an voltunk testverek.
Igen bocsi nem egyszobas rosszul fejeztem ki magam csak szamomra a szobahoz ajto is tarsul es mivel a francia konyhanak nincs ajtaja igy szamomra az nem szoba.Bocsi.Megegyszer koszi.Szep napot nektek.Ment a zold kezecske.
2012. febr. 7. 16:30
13/13 anonim válasza:
mi a két gyerekkel alszunk egy szobában. Nem mondom hogy könnyű, de meg lehet oldani. Én a helyetekben maradnék a hálószobában, a nappalit csak egyéb funkciókra használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!