Anyukák segitenétek?
Szerintem az sok érte. A Tescoban pl. teljesen új bodyt kapsz 5-600 Ft-os darabáron. Ha akciós, akkor meg még olcsóbban jön ki.
Mondjuk függ attól is, hogy sima-e, vagy valami különlegesebb? Mert mondjuk egy sima, mintás bodyért szerintem nem lehet többet kérni 4-500 Ft-nál, de mondjuk egy különlegesebb darabért akár 800 Ft-ot is lehet.
Bababörzén 1000 forintért én 1 bodyt,2 rugit vettem.A börze arrol szól ,hogy olcson tudjál hozzájutni a babadolgokhoz.De a turikba is 1000 forintért már közel1/2 kiló ruhát venni.
Lehet nehezedre esik olcson eladni a cumokat és te sok pénzt fizettél érte,megértelek,de tényleg.Nézz szét még a JÓFOGÁSON,APRÓD és ilyen oldalakon mer ott láthatod,hogy milyen árban mozognak a babaruhák,annyit tudok a börzén olcsobbak.
Szia!
Én pl. a Scamp body-kat simám eladtam 800 ft-ért.
Vaterán 1 Ft-ról indítottam, de adtam egy fix árat is (magamból kiindulva, nem szeretek licitálgatni)
A 15 body-ból asszem 4 van még fent liciten, a többit mind leütötték. :)
Szóval látni kéne azokat a body-kat, mert mondjuk amiket én eladtam, hibátlan, újszerűek, frissen mosva-vasalva.
Én megértelek. Jó áron szeretnél az általad "drágán" megvett ruhától megválni.
Van, aki megfogja venni, de a legtöbb anyuka (legalábbis nálunk Szolnokon) a börzékre azért jár, mert olcsó áron jut hozzá ruhákhoz.
Ha belegondolok 3 db Body-t veszek 1300-1500 HUF-ért a tescoba. Oké, nem színes meg mintás, hanem sima fehér.. és?! Én nem kifutóra öltöztetem a lányom.
Most is volt 7végén börze, ott 1200ért vettem 12 db hosszú ujjú bodyt. Talpasnadrágot 600ért vettem 6-ot. Bár az utóbbit nagyon olcsón adta a csajszi. Annyi ruhája volt, hogy egy közepes áruházat megtelíthetsz vele.. ő pl. szabadulni akart a cuccoktól. Hozzáteszem 4-es ikrei vannak 10 évesek!
Ha "meggazdagodni" akarsz a börzén, akkor árulj ennyiért, de nem fogják venni. Sajnos a börze olyan, hogy van, amit fillérekért kell adni, még ha sz@r is!
Próbáld meg, hátha sikerül ennyiért eladnod őket. Tanulságot meg majd a végén levonod!
Sok sikert :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!