Bababörzére járó anyukák! Segitenétek?
Figyelt kérdés
Milyen áron lehet eladni a kisruhákat?Kinek mennyi szokott összejönni nap végére?2012. febr. 1. 09:41
1/5 anonim válasza:
ezt a kérdést már én is régóta fontolgatom.
engem is érdekelne mi a reális ár mondjuk egy: bodyért, nadrágért, felsőkért...stb. én is mennék árulni nemsokára, még sosem voltam.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is jövő hétvégén!De nem nagyon tudok semmit!:S
remélem valaki ir...
2012. febr. 1. 12:36
3/5 anonim válasza:
Szia,nagyon változó lehet az ár,amiért el tudod adni,járok börzére a kerületünkbe és ott a body pl. 100-350 Ft körül mozog,a kisnadrágok 500-800 Ft,a felsők szintén,de én pl. a felsőket odaadom 200 Ft-ért,nadrágokat 400-500 Ft-ért,mindig azt mondom,hogy nem a meggazdagodás a cél,hanem,hogy ne álljanak fölöslegesen a zsákban és vehessek új cuccot a gyerekeknek.Sajnos van,aki horror áron adja a ruhákat,de szerintem nem nagy sikerrel.Hol lesz helyileg a börze?
4/5 A kérdező kommentje:
Pécsen!És ilyenkor mikor hazamész mennyivel leszel gazdagabb?:)
2012. febr. 1. 14:02
5/5 anonim válasza:
Volt már,hogy 20-21 eft volt a bevételem,volt,hogy 10-12 eft,ez attól is függ,hogy hányadjára megyek ki.Természetesen a szép ruhákat hamarabb elviszik,a játékokat is nagyon hamar el lehet adni,ami nehezebben eladható,az a babakocsi,gyerekülés,mellszívó,a drágább,értékesebb dolgok.Ezeket a teszveszre szoktam feltenni,mert ott jobb áron elmennek általában,ill. el lehet őket adni egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!