Csak én vagyok túl óvatos, és tényleg mindenki viszi sétálni a babáját?
Az enyém is 15 hónapos lesz.
Imád kinn lenni. TEgnap kinn voltunk 40 percet, szánkóztunk hóembert építettünk,élvezte nagyon, és persze sírt mikor be kellett jönni. Pedig hideg volt -6 körül.
Viszont tegnap előtt -14,na akkor mi sem mentünk ki.De szegény egész nap hozta a kabátját meg a sapkáját öltözött volna és menni akart ki.
Nincs segítségem,de boltba muszáj menni,így elkerülhetetlen,hogy hidegebb időbe is kivigyem,de abolt itt van gyalog 5 perce. Annyi levegőzés pedig kell!!
Szerintem nem arra gondolt a kérdező, hogy napokig bent poshadnak.
Én nem viszem ki minden nap, ha nagyon hideg van, de persze nem ülünk bent egész héten.
Ma pl. kimentünk, gondoltam milyen jó lesz, mert tegnap sütött a nap és lányom is nagyon élvezte. De ma meg itt olyan hideg van, hogy 20 perc alatt kékre fagyott a szánk, és nagyon nem élvezte a lányom. Úgyhogy ennyi, ma 20 percig bírta.
13. szerintem meg pont arra gondolt. hisz azt fejtegeti, hogy milyen sanyarú sorsú az a gyerek akit kivisznek szánkózni, ő maga írja, hogy sajnálja azokat a babákat!
én meg azokat sajnálom akiket bezárnak azért mert hideg van! ha jól értem, a te gyereked még nem látott közelről havat mert nyilván nem 10 fokban esik a hó. hát szerintem meg ez a szomorú, nem pedig a boldog, szánkózó gyerekek :)
Kivittem mind3-at. Az 5 éves fiam nagyon élvezte, a 2 éves lányom kevésbé, a pici meg szélvédett helyen full beöltöztetve egyből bealudt, betoltam a lakásba 10-15 perc után és még további 1 órát aludt halál nyugodtan (mi idebent egyáltalán nem jellemző rá).
Én ha egyáltalán nem viszem ki őket alig bírom elaltatni őket este.
Meg nekem ezzel csak az a bajom (írta valaki hogy nem napokig poshadnak bent ezt a szót használta azért írom így) hogy ha mint most is már vagy 5-6 napja ilyen minusz 7-8-9-10 van és még napokig ez lesz akkor közel egy hétig ne menjünk ki? Én 15-20 percre kiviszem/kivittem őket.
Én is rosszul érzem magam ha napokig nem mehetnék ki a friss levegőre. De mindenki úgy csinálja ahogy gondolja:)
Mi sem járunk ki ilyen hidegben. Kesztyűt nem tűri el, ma le kellett mennünk a boltba, hát két percenként dugdostam a kabátja mellé a kezét, tiszta vörös lett.
Hozzáteszem 11 hónapos, jövőre, ha tetszene neki a hó, és elviseli a kesztyűt, lehet, hogy kimegyünk majd. Én magamon nem érzem a -5 és a -10 közötti különbséget, egyszerűen rohadt hideg így is úgy is, jól be kell öltözni.
Szerintem is kisebb babákra gondolt a védőnő. Én ismerőseim is töltik fel a hócsatás gyerekes képeket, de egyik sem lett még beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!