Csak én vagyok túl óvatos, és tényleg mindenki viszi sétálni a babáját?
15 hós és 3 éves gyerekeim vannak.
Oviba visszük a nagyot és megyünk is érte. A nagynak mindegy, ő nem fázik soha, de a pici utálja ezt az egészet mostanában. Hát sajnálom, de most mit tudok csinálni? Reggel az ovi után el szoktunk ugrani gyorsan a közértbe is.
Nincs segítségem.
Hétvégén lementünk szánkózni, de itt akkor kb minusz 3 fok volt, a nagy lent volt egy órát, a pici csak kb 20 percet, ennyi elég volt neki, apuka felhozta. Nem sírt, de látszott rajta, hogy elég.
Ezt értem, ha lenne nekem is nagyobb gyerkőcöm, én se tudnám máshogy megoldani.
És nem provokálni akarok senkit, csak tényleg érdekel, hogy egyedül én nem viszem a kicsit ilyenkor? Csak kíváncsiság lenne.
Nagyon jól gondolod!!!
én fiam is 15 hónapos, tegnap mondjuk voltunk kint, de csak míg élvezte, sütött szépen a nap itt.
Ma viszont borús az idő, -5-10 fok van és esik a hó, nem viszem ki, mert nincs értelme...ha muszáj lenne valahova menni, akkor mennénk, de annak nem látom értemét, hogy fl órát öltözködünk, aztán vetkőzünk, csak azért, hogy kint elessen mert így felöltöztetve nem is tud olyan jól menni,meg max 10 percet tudnánk kint lenni.
Szóval nem gondolkozol rosszul, ne aggódj, mindenki úgy csinálja ahogy akarja:)
Én sem viszem ki ilyen hidegben.
A házban felöltöztetem és kinyitom az ablakot max. 15 percre!
Volt múltkor egy hasonló kérdés, ahol leírták többen is, hogy nem viszik ki minden nap a gyereket.
Én sem. Lehet én is óvatos vagyok, de üsse kavics, ez van.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Mi imádjuk a havat, és mikor megláttuk, hogy végre esik, gyönyörű nagy pelyhekben, nem volt kérdés, hogy elővesszük a szánkót és megyünk ki. Egyik gyerekemnek sem volt még ettől semmi baja, se kicsinek, se nagynak.
Az a te dolgod, hogy te kimész-e vagy sem, de ennek a kérdésnek nem is annyira a te megnyugtatásod a célja, hanem más (aki nem úgy gondolja, mint te) szapulása, az meg olyan felesleges.
szerintem te nagyon félreértetted a védőnődet.
igen, tavaly télen mikor csecsemő volt akkor valóban nem vihetted ki -5 alatt.
de most 1 éves múlt, nem hogy ki lehet menni, ki is kell!
vagy tényleg nem vitted ki már napok óta a babád?
azért ez nem normális!
mi szombaton 4 órát, vasárnap 3 órát voltunk összesen kint. szánkóztunk, hógolyóztunk, hóembert próbáltunk építeni, túrtuk a havat, stb. nagyon élvezte. valóban sírt, mikor bejöttünk!
nagyon sok gyerek szánkózott tegnap, mindegyik vigyorgott, én egy síró babát se láttam kint!
mondjuk amit leírtál nekem úgy tűnik, hogy inkább magadat győzöd meg arról, hogy ne menjetek ki mókázni. honnan is tudnád, hogy mennyire élvezik a gyerekek a szánkózást ha ki se mozdultok? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!