Melyik babakocsit bántad meg, hogy megvetted és miért?
A márka és a típus is érdekelne.
Az a probléma, hogy előre kell megvenni, és utólag derül ki, hogy a gyakorlatban milyen kellene, hogy legyen. Ráadásul nem tudom előre, hogy majd a babával milyen lesz, hová fogunk járkálni, stb. :) Amúgy is nehezen választok, ebből meg annyi féle van.
Nekünk Kunert Vip volt. Hát egy óborzalom, az nem is azavrt nagyon,hogy nagy batár és nem fix kerekes, nyikorogtak a kerekei, 6 hónaposan elkezdtük ahsználni a sport részt, és kiszakadt a lábközi rész, fél óra kocsikázás után:(:( Folyamatosan kilazultak a csavarjai,állandóan huzigálni kellett őket. Soha többet ilyet.
Vettünk egy HAuck citi sportbabakocsit,azt viszotn imádom.
Nyáron érkezik a kistesó,és mi is a Pierre CArdin 682-t néztük ki.
Én semmiképpen nem venném meg a következő márkájú babakocsikat:
-Pierre Cardin
-Espiro
-Bergon
-Coletto
-Top Rider
Bár gondolom, hogy közületek sokan választanak ezek közül a márkák közül (árban tényleg elfogadhatóak) de én ezek közül egyiket se ajánlom.
Amik közül bátran választanék:
-Peg Perego
-Quinny
-Chicco
-Bébé Confort
-Maxi Cosi
-Concord
-Abc design
ESPIRO MAGIC 4 nagyon roszz babakocsi, most akarom lecserélni.
Nagyon pici a kosara, és alig lehet hozzáférni.
valamint a kerekek annyira szarok, hogy minden kavics belenyomódik, legyen pici vagy nagy kavics. Soha többet ilyet
Kunert Vip
Nem részletezem,számtalan hibája van,sport része pedig használhatatlan,mert irányíthatatlan,
Tesóméknak Jane matrix
Halálosan magbánták,h annyi pénzt adtak érte.
Borzasztóan kicsi,szűkös...kevés ideig tudták használni.
Szép kocsi de a funkcióját tekintve 0000
Nem ajánlom!
Úgy látom, vagyunk egy páran, akiknél a Kunert Vip csődöt mondott. Én sem részletezném, úgy sz@r, ahogy van!
Hauck Malibura cseréltük, ezt imádom!
20.33-as
Szia..
Részletkérdés...a lényeg,h a tesómék nem szerették és a hordózót én is kölcsönkaptam tőlük,ami igen a mózesi is egyben,de akkor is nagyon szűk,kicsi és dögnehéz!!!
Ha Nektek jó volt a Jane...oké!
én leírtam a tipust,neten is ez a neve Jane matrix ..szóval ez nekik nagyon gáz volt!
Ez az ők külön véleményük!
Ez itt szerintem nem vita fórum,hanem a kérdező saját tapasztalatokat kért...!
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!