Januári babának ajánlanátok babakocsit? Tejesen elvesztem a babakocsi labirintusban!
teljesen elvesztem a témában,és már kellene vmit.vennem.
Keretem max 40e.használt is lehet. kertes ház,kis város,minden hová gyalog megyünk! köszönöm
Nagy kerekű, nagy mózeses babakocsit nézzél szerintem, az utakra kell a nagy kerék, a mózes védi a babádat a hidegtől stb, a méret azért kell, hogy beleférjen melegen felöltöztetve sokáig.
Nekünk Jane slalom pro jött be nagyon.
Nekem ez nagyon bejön :)
Ennek kedvező az ára.
Ez terepre való.
Hirtelen ennyit találtam és még egyet tanácsolnék:semmiképpen ne vegyél 100 alkatrészes, összevissza variálhatós multifunkciós babakocsit.Nekünk nem vált be, több gondunk volt vele mint örörmünk :)
13 hónapos kiscsaj anyuja
nagyon köszönöm a válaszokat, én is a "terepjárókat" nézegetem, remélem sikerül vmit találnom!
A két gyerekem között 9 év a különbség és azóta bizony sokat változtak a kocsik az árakról már nem is beszélek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!