Giraffe Club SH-618-as babakocsival kapcsolatban várnék véleményeket - átfordíthatóság, kerekek tekintetében főleg. Érdemes ilyen babakocsit venni?
Így mindenkinek könnyebb lesz.
Nekem nem ez a tipus van, hanem a mama love. Felfújható kerekek, külön dokkolható részek. A kerekekkel semmi gond, nem lyukadnak olyan könnyen mert erős gumiból vannak, mellesleg nem száguldozol a babakocsival, azaz ha meglátsz egy törött üveget akkor ki kerülöd.
A forditgatás nem macerás, csak SZERINTEM utcán nem megoldható. A mózessel meg a babahordóval nincs gond, mert 1-1 gombbal veheted le a vázról, azt meg tudod fogni és át tudod fordítani. Viszont a sportrészen nincs fogó, azt gyerekkel együtt megfordítani elég bajos. Nekem mondjuk ezzel a részével sosem volt problémám, vettem 1000ft-ért egy napernyőt így a sport részt nem kellett fordítgatni. Vagy ha tudtam, hogy merről süt akkor mielőtt betettem volna, megfordítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!