Véleményeket szeretnék Graco Quattro babakocsival kapcsolatban?
Először is: írd be a keresőbe, hogy Graco és olvasgass, mert rengeteg kérdés volt már róla :)
Én is leírtam már többször is, hogy mi maximálisan elégedettek vagyunk vele.
Én is 174 cm körül vagyok és nekem nagyon kényelmes volt.
2 gyerekkel maximálisan ki tudtuk használni, nem is választhattunk volna jobban.
Viszont, az nagyon fontos, hogy ha sokat kell emelgetned vagy tömegközlekednél vele, akkor nem ajánlom, mert bazi nehéz! Vagy ha nagyon pici az autód csomagtartója, akkor sem nyerő, mert még összecsukva is óriási. Nekem egy Honda Civic-em van és éppenhogy befér. Szóval ez inkább egy tágas és kényelmes kocsi.
Viszont a súlya és a nagysága ellenére nagyon jól irányítható és rossz terepen is boldogul, bár akkor érdemes lefixálni a kerekeket.
Imádtam a nagy rakodókosarat az alján, mert egy kisebb bevásárlást is elbírt. Ugyanígy a pohártartók és a tárolórekeszek, na meg a baba előtti tálca is nagyon kényelmesek.
Ja és nagyon fontos, hogy ez egy stabil és strapabíró babakocsi, de mellette nem otromba! Szerintem tök jól néz ki :)
Most mennem kell, de ha érdekel még valami, kérdezz nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!