2-funkciós, vagy travel-systemes babakocsi jobb?
Nézegettünk ma kocsikat, de nem tudom eldönteni melyik lehet jobb, ha cserélhetők a "feltétek", vagy ha egyben van az egész és a tolókart fordítom át.
BKV-nál számít ez?
Azt sem tudom, kivennénk-e a kocsiból a feltétet, mármint, hogy lenne-e ilyen helyzet, hiszen hol hagynám a vázat?
Hordozó amúgy sem kellene, nincs kocsink, de BKV-ra fel kellene cipelni, ezért a súly sem mindegy.
Ha hordozó nem kell, akkor ne legyen travel systemes. A két funkciósak meg általában nehezek ahhoz, hogy ha BKV-zni akarsz. Én többfunkciósat vennék, hordozó nélkül (sportrész+mózes). Nekünk pl. Peg Perego Pliko P3 van hordozóval együtt, de ha megveszed a sportkocsit, tudsz hozzá venni Navetta mózest külön. Így újszülött kortól tudod használni, akár végig. Bár azért lehet, hogy hordozót is kéne vennetek - legalább valami olcsó fajtát -, mert ha pl. ismerős visz titeket kocsival, azért jó, ha biztonságban van a gyerek.
Kicsit off:
Én BKV-zni egyszer próbáltam babakocsival, de nagyon macera volt. Én arra inkább ajánlanám a hordozást (mei tai, kendő), azzal sokkal egyszerűbb (nem kell a babakocsit le/felcipelni az aluljáróba, buszra, villamosra - ahová lehet, hogy fel se férsz a babakocsival együtt, figyelni, hogy ne tarolj el senkit a babakocsival stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!