Szerintetek ez jó babakocsi? Nem kicsik a kerekei, újszülöttnek jó?
nekem fontos,hogy kicsi és könnyű legyen,de vajon meddig fér el benne a baba?Ha buszozok vajon és ráteszek egy szatyrot nem-e borul fel?Akinek van evvel a kocsival tapasztalata az írjon.köszi.Vagy valamilyen másik kocsit ismertek?
De kicsik a kerekei, én biztos nem tudnék vele itt a környék hepe-hupás utcán sétálni, és nem jó újszülöttnek. Én mondjuk ragaszkodom a mózeshez, de ha neked az nem jön be, akkor is olyan kellene ami vízszintesig dönthető és a baba valóban vízszintesben van, nem úgy mint ennél a kocsinál (popsija beljebb esik).
Ja, és a tolókar sem szimpi, én azt szeretem, ha egyben van, nem kétkarú, mert ezeket általában nehezebb tolni.
Ja, látom használható mózessel, akkor oké. De mondjuk nekem még így sem jön be a fent leírtak miatt.
Első voltam.
65+mózes+hordozó, kicsi kerekek... nem venném újszülöttnek.
Talán...
...mózeskosárral esetleg, ha akkor szemben van a baba velem.
Hordozóban nem tologatnám a babámat.
Nekem abc rodeom volt nagyon jó újszülött kortól, könnyű, óriásiak a kerekei.Ráadásul nagyon jól birja a strapát.Moshatók a huzatai.Használtan is bátran ajánlom.használtan kb 50-60ezer.
Ezt a fajtát nem ajánlom hamar kijönnek a tipus betegségei és kicsik a kerekei.
szia!
Én a bergonban vettem,a márkája azt hiszem ber&go,árbn kzépkategóriás,fontos volt,hoy ne legyen nagy batár,mert mi a belvárosban lakunk,nehéz elférni nagy kocsival.bevásárolni rengetegszer voltam vele,sokat bírt,nem borult,ha fekszik a picúr,veled szemben van,de később sporttá alakítható,tbb fokozatban dönthető,igaz,akkor előre néz.buszoztam,metróztam is vele,el lehet bírni.2 éves a lányom,meg voltunk vele végig elégedve,már nem használtuk,mert sétál,de most megint elővesszük,mert 1 hónap múlva jön a hugi,szóval strapabíró is.jó egészséget mindenkinek.
szia!
Nekem sima zappom van, ami annyiban más, hogy nem dönthető, a váz ugyanaz. Kicsi kerekei ellenére mindenhol elmegy, igaz, ha rázós a terep, olyan a hangja, mint a bevásárlókocsinak :)
Újszülöttnek úgy használható, hogy ha leszeded az ülést, akkor egy maxi-cosi hordozót lehet rátenni. Mi emiatt vettük, mert a váz extra kicsi, nagy tesó bicaja mellé is befér a csomiba.
Ha ráteszed a szatyrot, akkor elég borulékony, illetve már a pelenkázótól is. Ha hasonlót szeretnél, de nem borulékonyat, akkor a quinny senzzt ajánlanám. (nem láttam élőben, csak olvastam róla) Egy csaj azt írta a 2 évese felállt benne, akkor sem dőlt el. Ehhez ha veszel egy adaptert (5000ft), akkor mehet rá egy dreami mózes, és a maxi-cosi hordozó is. Vagy 2 adapter, és akkor a saját mózese, de az nagyon-nagyon drága. Vaterán, és expressen is láttam senzzt 65 körül. Ha már sport részt használtok, akkor viszont annyi a hátránya a zapp xtra-val szemben, hogy nem lehet fordítva feltenni az ülést. Viszont nagyon könnyű ezekkel közlekedni, ez igaz, imádom ilyen célra. De ha majd jásztóra mentek, akkor a homokozó cucc meg ezeket (legalábbis a zapp) nem bírja el.
Még javasolnám az abc cobrát, vagy mambát.
Quinnyk hátrány: semmi kiegészítőt nem adnak, lábzsákot, esővédőt, mindent kell venni hozzá.
Vagy ott van az espiro vector, az is nagyon könnyű, és mindent adnak hozzá.
Ha van kérdésed írj, ha tudok, válaszolok. Eléggé végig nyálaztam az utóbbi időben ezt a témát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!