Új babakocsit vagy használtat?
4. vagyok. Természetesen, egyet értek veled, annyit én se adtam volna ki érte. De nem írta a kérdező, hogy ikresre gondol. Szerintem simára értette. De nem mindegyik babakocsi huzatját lehet teljesen leszerelni.
Én újat vettem, de ha nem lett volna rá pénzem, nem veszek újat.
Szia!
1 én használtat az életbe soha nem fogok többet venni 2 őt vettem mind a 2 re ráfáztam mindenképpen fix kerekűt szerettem volna meg is találtamit akartam bergon babkocsi mózes részel sport kocsi részel télen nyáron újszülött kortól használható a leg tökéletesebb babakocsinak tűnt számomra ott a hejszínen ki is próbáltam de csak egy kicsit megtologattam kiizettem (20.000) ft ot á és amikor itthon rendesen lementem vele sétálni akkor jöttek a bajok elől a fék le volt ereszkedve amit fa feltolsz akkor ott marad egy kicsit azt lefúrtuk hogy zörögjön a kertekek kiestek kb 10 méterenként és a legroszabb mertezt még meg is oldottun hogy kerekek húztak az egyik irányba nem voltak egyenesek és állandóan oldalra húzott a kocsi a másikat amit vettünk ahogy elhoztuk beleült a lányom és ott derült ki hogy le van szakadva a belseje :( csak is újat
Kedves utolsó Hozzászóló!
Amit leírtál az mind pont a Bergon babakocsik típushibái. Ugyanilyen szutykok a Graco-k is.
De hogy a kérdésre is válaszoljak:
Nekünk Tako van, újan vettük, már 2 gyereket kiszolgált és most a harmadikat is kiszolgálja. Sportkocsikat is vettem. Volt egy új esernyőre csukódó pierre carden-ünk, amit még az ellenségeimnek sem kívánok annyira sz@r, ezt sürgősen el is adtam. Aztán vettem egy Graco-t használtan, hogy a bölcsibe abban vigyük a gyereket, mivel az ajtókat nem zárták és nem szerettem volna, ha a Tako-t ellopják. Na ennek nyikorgott mindene, a gödröknél meg csörgött-zörgött, aztán úgy 1km-en belül minimum 3szor kiesett a kereke.
Ezen is túladtam, és ismét visszaültünk a Tako-ba.
Ezután vettem egy szintén új babakocsit, egy Pikolo Ts-t, ami a Graco Quattro Tour másolata. Ezzel semmi gond, egyetlen egyszer esett ki a kereke, de az az én hibámból történt.
Szóval. Vagy egy drágább és minőségi típust nem olcsón használtan, vagy újat, de abból is középkategóriásat minimum. Az új mellett szól még a garancia.
Nekem régen az álmom egy Mutsy Urban Rider volt. 8 évvel ezelőtt 230ezer volt, használtan sehol nem lehetett kapni, mivel új modell volt még.
Most egy TFK Buggster S-re hajtok sportkocsinak, de valószínűleg használtan fogom beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!