Tudnátok tippeket adni, hogy mért nem alszik a babám?
A babák elég sok dolog miatt aludhatnak rosszul.
Lányom lassan 2 éves,de mivel cicizik elég sűrűn van fenn éjjel.
Van hogy átalussza az éjszakát(eddig kb 5 ilyen alkalom volt)van hogy cicizik és alszik tovább,de van hogy egyfolytában a cicin lenne,és alig alszik.
Lehet a pisis pelus zavarja,fiam ilyen típus.Ha éjjel bepisil nem jól alszik,ha a pelus száraz reggel,akkor az éjszakánk is jó volt.
Kitartást.lesz ez még jobb :)
Ha van cici éjszaka, akkor bolondka lenne aludni... én nem szoptatnám már éjjel, ha nagyon sír megsimizném a hátát, majd otthagynám. 7,5 hónaposan már lehet egy picit hagyni sírni. Előbb utóbb rájön, hogy unalmas az éjszakai fent lét..Nappal le van fárasztva rendesen? Mennyire van napirendetek? Egy stabil napirend is segíti az alvást, a biztonságérzetet.
De szoptatni semmiképpen ne szoptasd este. Tudom nem vagyok ezzel divatos, de nem alaptalanul mondom...:) Majd írd le, hogy alakultok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!