Szeretnék tippeket kapni, honnan meríthetek erőt 5 hetes babám mellett minden másra? Amikor alszik, inkább leülök netezni, mert úgy érzem pihentet.
Szia nekem is hasonló "gondjaim vannak/voltak.Már 3 hónapos elmúlt a picur és állandóan változik a napirend....így nehéz hozzá alkalmazni a házimunkát.Általában 5-6között kel,szopizik egy óra múlva nagy nehezen visszaalszik.Utána eszem,kávézom felöltözöm és közben kicsit netezek.Majd ha sikerül el is mosogatok.Majd megint etetés kb 8-9 körül és kicsit játszunk,majd ha elaludt akkor gyorsan ha kell söprök,mosok....és a számítógép előtt pihenek.Majd 11 környékén újra kaja,s ha idő engedi akkor bepakolom a kenguruba és megyünk sétálni egy kicsit.Visszaérünk,jobb esetben alszik 1-1,5 órát és közben tudok ebédelni.Majd hasonlóan folytatódik a napunk.Én sem tudok napközben aludni,inkább hamarabb fekszem le este.a baba 19:30-20:30 között fürdik,eszik és utána szundizik reggelig.Nehézkes,de ki kell alakítanod egy rendszert,hogy 2 etetés között mit mikor csinálsz.És ha én nem tudnék leülni naponta a net elé,meg is őrülnék.Ha már nem tudok menni sehá,legalább így lássak világot.
Sok sikert :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!