Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek este fürdés, vacsi...

Akinek este fürdés, vacsi után elalszik a babája elárulná a titkot?

Figyelt kérdés
Nálunk vacsi tejpép, utána fürdés, ha kéri cici(általában kéri) majd elalszik kb fél órát. Aztán egy-másfél óra múlva megint cici és elalszik. Mit csinálok rosszul? kb este 10től alszik reggel 8ig, közben 2x kel enni. 6 hónapos.
2012. febr. 2. 18:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kisfiam 5 hónapos korától majdnem 6 hónapos koráig csinálta hogy felkelt éjszaka fél-1 óránként.Pedig kb 8 hetes kora óta végig aludta az éjszakát,ringatással,cicin,vagy babakocsiba aludt el.aztán tápszeres lett,és már csak ringatással,és babakocsiban tudott elaludni,viszont végig aludta,majd 5 hónapos kora körül ugye elkezdte a felkeléseket.Nagyon kimerültünk férjemmel,és ekkor egy kedves anyuka adott egy tanácsot,megtanítottam aludni a kisfiam,3 napba telt.Azóta fürdés,vacsi után megölelgetem,megpuszilgatom,beteszem az ágyába,elköszönök tőle és alszik,ha nem is alszik el rögtön,helyezkedik még kicsit,de teljesen csendbe és utána alszik el,és reggel 6 fél 7 körül kel.
2012. febr. 3. 01:35
 12/15 anonim ***** válasza:
lemaradt,hogy 9 hónapos
2012. febr. 3. 01:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi úgy csináljuk (vagyis ő) hogy délután nem alszik hiába próbálom altatni, fürdés 7kor van addigra már hót fáradt utána vacsi (cici) és van amikor elalszik rajta, ha nem akkor evés.után beteszem a kiságyba és simogatom a fejecskéjét, 8 órakor már durmol és éjfélig alszik:) remélem nem voltm fárasztó
2012. febr. 3. 07:25
 14/15 anonim ***** válasza:
bocsi elfelejtettem írni hogy mi 3 hónaposak vagyunk
2012. febr. 3. 07:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Uhhh, jó sokan vagytok akinek még felkel enni babuja!

Ne utáljatok légyszi :( :)

Lányom 6 hetes kora óta tápszeres és azóta végig alussza az éjszakákat most 7 hónapos lesz!

Fürdés mindig fél nyolckor van előtte 2 órával kap tejpépet..!

Fürcsi eltart (nagykádban) 15-20 percig (hősugárzótól jó meleg van a fürdőben) játszunk meg ilyenek, ettől jól lefárad!

8kor 210ml tápszert beszív és akkor már félig alszik! Büfinél kicsit megébred és viszem rögtön az ágyába! Altatás nélkül alszik reggel fél nyolcig!

De a ritmus mindennap ez!

Titok az szerintem nincs ez szerintem baba függő, melyik hogy alkalmazkodik a szoktatáshoz!

Tényleg ne pontozzatok már le e miatt!

2012. febr. 3. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!