Hogy szoktassam le a kézben alvásról 2 és fél hónapos lányomat? Ez már így nem mehet tovább minden este éjfél körül alszik el a fürdés 8kor van, tehát addig ringatni kell.
Hát, ezt csak mi tudjuk, akiknek ilyen a gyermeke. Az enyém is ilyen, és akik azt írják, hogy simogassuk a hátát a kiságyban meg susogjunk neki, az el sem tudja képzelni, hogy nem azért ringatjuk a fáradtságtól majdnem összeesve őket, mert az nekünk jó, hanem mert a hátsimis módszerrel (és egyébként minden más módszerrel sajnos) hányásig ordít a kiságyban. Az enyémek is igényelték a ringatást, és sajnos csak az idő oldotta meg. :(
Off: Ez olyan dolog, hogy elég nehéz most nekem 2 gyerekkel, és szoktam ide kérdéseket feltenni, és nem nagyon jön rá válasz. Mondom is a férjemnek, hogy nem igaz, hogy csak nekem nehéz 2 gyerekkel ennyire, mire a férjem. :"Másnak is pont ilyen nehéz, csak azok azért nem írnak neked, mert nekik éppúgy nincs idejük netezni, mint neked, csak azoknak, akiknek elvannak a gyerekeik egyedül is..."
Most is csak benéztem, megyek is!
ilyen picinek még cicin kéne kidőlnie. van elég tejed? nem tudod cicin hagyni miután jól lakott?
a fürdést told ki mindenféleképpen és du. 5 után már ne hagyd aludni
fürdesd ma este f10kor, előtte tartsd ébren és majd meglátod, lehet így kidől cicin :)
ez az egy hétvégés dolog furcsa, nekem sokszor kikapkodták mégis egyedül alszik el mindig, beszéld meg anyósékkal mit lehet és mit nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!