Rosszul teszem hogy sírni hagyom?
A 3,5 évesem az éjjel 2× visítva ébredt (nagyon rossz alvó születése óta) de eszembe nem jutott volna úgy hagyni. Az 1 éves fiam ma este 1 teljes órán át nyűglődött az elalvással, és végig mellette voltam. Lehet velem van a baj, egyiket sem hagytam álomba sírni magát, a nagy 14 hónapos koráig azt igényelte, hogy rázzam a seggét, leszokott róla, a kicsit 10 hónapos koráig ugyanezt játszotta, szintén leszokott róla!
Azért sír mert kicsi és szüksége van segítségre az elalváshoz, ami ebben az életkorban természetesnek mondható. Ha ezt folytatjátok könnyen eljuthattok odáig, hogy a is ágy láttán is oltári hisztiben fog kitörni, mert hamar rájön, hogy ez az a hely, ahol anya egyedül hagy és esze ágában sem lesz ott maradni, megutálja és sokáig szenvedhettek vele, hogy megszeresse, ha egyáltalán újra meg lehet vele szerettetni.
Ülj mellé, énekelj neki, simogasd, ringasd és csak a legvégső esetben tedd a mellkasodra. Talán így kíméletesebb a leszoktatás, mint az ordítani hagyás.
most vagy nagyon elírtad vagy nagyon... hú, le se írom mit gondolok rólad!
16 NAPOS?????
kemény 16 nap alatt rászoktattad, hogy a mellkasodon alszik el, majd le is szoktattad gyorsan róla? meséltek neki, hogy ne visítson? ne haragudj de mi vagy te, gestapo?
16 napja bújt ki belőled az a kis csöppség, 9 hónapig a pocakodban volt, jó, hogy azt akarja, hogy ölelgesd.
gondolod jó dolgában visít? Úristen, én kipattantam az ágyból abban a pillanatban, hogy felsírt, 16 naposan még azt se tudtam milyen az mikor visít, te meg azért hagyod mert nem tudsz pihenni? nem mondta senki, hogy az anyaság ilyen? van neked szíved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!