Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kaptatok már bérjegyzéket...

Kaptatok már bérjegyzéket gyeden lévő kismamik? Én ma kaptam meg! Rosszul lettem egy perc alatt! 15000 ft-tal kaptam kevesebbet a múlt hónaphoz képest!

Figyelt kérdés
Támogassuk a gyerekes családokat!!!!!!!! Nagyon cukik! Persze a kompenzációról síri csend van! Ti tudtok valamit?
2012. febr. 1. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:

11.51 es vagyok...

ma 12:28. Nem az a baj hogy nektek emelik. hanem az hogy megint minden forditva működik ebbe a tetves országba.

Basszus direkt mindent ugy hoznak törvénybe hogy nekik legyen jó. Amikor ezt az egészet kitalálták, én állitom mi még bele sem gondoltunk abba hogy akkor nekünk vonnak, de ők már tudták hogy NEKIK plusz lesz ismét!!

Szóval az a gáz hogy megint maguk miatt hoznak egy törvényt hogy minnék többet huzzanak a kicsiken. És egyszerűen nem értem hogy tehetik ezt meg??? Hogy van arra felhatalmazásuk hogy embereket nyomorba döntsenek, emberek életével játszanak. És amagyar nép olyan birka hogy még hagyja is! És tök mindegy ki van hatalmon ugyanezt megteszi...Ez nem Orbán hibája...Ezt a másik is ugyanugy megteszi! Be kéne gázositani a parlamentet mikor mindenki bent van azt had menjenek...:@@@@

2012. febr. 2. 16:55
 72/72 anonim válasza:
Ezt találtam ma a gyed-kompenzációról : [link] Remélem hasznos infó lesz :)
2012. febr. 2. 18:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!