Kaptatok már bérjegyzéket gyeden lévő kismamik? Én ma kaptam meg! Rosszul lettem egy perc alatt! 15000 ft-tal kaptam kevesebbet a múlt hónaphoz képest!
A 140.000ft-ra 73.914ft idén:(
Ennyit kaptál?
Én eddig 67-et kaptam :(
Ez sem volt elég semmire,kíváncsi vagyok most mennyi lesz...és a király benne,hogy a férjem is 100 helyett 90-et kap...
Úgyhogy vagy 20-25 ezer mínusz lesz minden hónapba...
Nem tudom mi lesz az eleve kispénzű emberekkel:(
még elvesznek,és elvesznek,és elvesznek ....
Én is kevesebbet fogok kapni, kb 9000Ft-tal.... Férjem kevesebb fizut kap, elvették a kajajegyet tőle, ami havi 18000Ft-volt, helyette kap 5000Ft-ot... Fizu emelést annyit kapott, hogy a bére nettóba ne csökkenjen, ami oké (vagyis nem, de mind1) csak hogy minden egyre jobban drágul... Tehát lényegében kevesebb lett így is a fizuja. A számláink összességében havi 10000Ft-tal nőttek.
Számoljunk csak:
-13000 kajajegy
-10000 az emelések miatt
-9000 az én Gyedemből
Ez 32000Ft... Na szerintem többet nem kell mondanom, mert akkor még meg sem említettem, hogy + baleseti adót kell fizetni, a benzin ára meg az egekben...
Szóval igen, valahogy össze kellene fogni!!!!!
és a kompenzáció? arról mi hír, nem tudjátok?
igen, a kispénzűeket kellene jobban támogatni, főleg a gyerekeseket. Valahova kellene írni, ezt tényleg nem hagyhatnák annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!