Kaptatok már bérjegyzéket gyeden lévő kismamik? Én ma kaptam meg! Rosszul lettem egy perc alatt! 15000 ft-tal kaptam kevesebbet a múlt hónaphoz képest!
Bocsi offolok: Ahogy ezeket a sorokat olvatam egy film cime jutott eszembe... Lopott idők! Aki nem látta nézze meg. A film röveden arról szól hogy idővel fizetnek. ha az időd elfogyott meghalsz.
A gettóba egyszerre emelik az árakat, és csökkentik az idődet. Mármint a fizetségedet. Mindezt miért?? Mert kezdünk sokan lenni a bolygón. Elgondolkodtató....
Én még nem kaptam semmit, de már látom magam előtt szomorú sorsomat. A kisfiammal kaptam 75.000 gyedet, aztán gyesbe született a kislányom. Decemberre 55.000 Ft gyedet kaptam. Szégyen gyalázat! 12 évet dolgoztam egybefüggően a szülés előtt, mindig adóztam, fizették utánam a járulékokat!
Most meg alig valamivel fogok többet kapni annál,aki egész életében csak a .... vakarta és szülte a gyerekeket sorban munka helyett!
SZÉGYEN GYALÁZAT ami ebben az országban folyik! De persze a "tisztelt" miniszterelnök "urak/hölgyek" (remélem értitek az idézőjeleket) egyre többet visznek haza hónapról hónapra. Könnyű onnan fentről pofázni, hogy éljél meg 47.000 Ft-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!