Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kaptatok már bérjegyzéket...

Kaptatok már bérjegyzéket gyeden lévő kismamik? Én ma kaptam meg! Rosszul lettem egy perc alatt! 15000 ft-tal kaptam kevesebbet a múlt hónaphoz képest!

Figyelt kérdés
Támogassuk a gyerekes családokat!!!!!!!! Nagyon cukik! Persze a kompenzációról síri csend van! Ti tudtok valamit?
2012. febr. 1. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:
Hát ez az a kompenzáció? Síri csend! Ráér a gyereknek két hónap múlva is pelenkát meg tápszert venni!
2012. febr. 1. 11:13
 22/72 anonim ***** válasza:

Bocsi offolok: Ahogy ezeket a sorokat olvatam egy film cime jutott eszembe... Lopott idők! Aki nem látta nézze meg. A film röveden arról szól hogy idővel fizetnek. ha az időd elfogyott meghalsz.

A gettóba egyszerre emelik az árakat, és csökkentik az idődet. Mármint a fizetségedet. Mindezt miért?? Mert kezdünk sokan lenni a bolygón. Elgondolkodtató....

2012. febr. 1. 11:13
 23/72 anonim ***** válasza:
Nálunk is 30 ezerrel les kevesebb a családi kasszába. FOGJUNK ÖSSZE!
2012. febr. 1. 11:19
 24/72 A kérdező kommentje:
ÉN IS EZT SZERETNÉM! CSAK HOL KEZDJÜNK HOZZÁ!
2012. febr. 1. 11:22
 25/72 anonim ***** válasza:
Fogjunk...Tömegesen huzzunk ki ebből a retvás országból...
2012. febr. 1. 11:22
 26/72 anonim ***** válasza:
57%
11:03-as vagyok! Nem írni kell, menjünk tüntetni!!!! Gyűjtsük össze a szaros pelust, tegyünk le nekik a parlament elé... Komolyan ehhez lenne kedvem! Gondolkozzanak már el! A c*gány, r*mán, mit tom én mi egy valag pénzt kap, mi meg semmit? Ez hogy van? Azon kell spórolni, hogy fűtünk, a kaján, meg a ruhán? RÖHEJES!!!!! Kit támogat ez a szar ország? Akinek 3 gyereke van, meg egy valag pénze? 3 gyerekes család mindent ingyen kap (persze ezzel egyet értek, DE) ott nem néznek bérhatárt. A tehetősek is mindent ingyen kapnak, szerintem pedig ők igenis fizessék ki a tankönyvet, stb. Unom már, hogy azért mert van autónk (már-már luxus ez is) egyre többet fizetünk, már szinte sehova nem is járunk el, mert ki sem álltunk a kocsival, de már 3000Ft minuszban vagyunk, ha a sok adóra, meg egyéb ktg-re gondolok. Mindent elvesznek, semmit nem adnak, de szüljenek a nők. Hát szülnék én, csak mire, mikor még saját lakásunk sincsen? Meg amikor mindent elvesznek. Minden egyes Ft-ot a fogunkhoz verünk már...
2012. febr. 1. 11:29
 27/72 A kérdező kommentje:
Azt kéne, de nem olyan egyszerű!!!!!
2012. febr. 1. 11:29
 28/72 anonim ***** válasza:

Én még nem kaptam semmit, de már látom magam előtt szomorú sorsomat. A kisfiammal kaptam 75.000 gyedet, aztán gyesbe született a kislányom. Decemberre 55.000 Ft gyedet kaptam. Szégyen gyalázat! 12 évet dolgoztam egybefüggően a szülés előtt, mindig adóztam, fizették utánam a járulékokat!

Most meg alig valamivel fogok többet kapni annál,aki egész életében csak a .... vakarta és szülte a gyerekeket sorban munka helyett!

SZÉGYEN GYALÁZAT ami ebben az országban folyik! De persze a "tisztelt" miniszterelnök "urak/hölgyek" (remélem értitek az idézőjeleket) egyre többet visznek haza hónapról hónapra. Könnyű onnan fentről pofázni, hogy éljél meg 47.000 Ft-ból.

2012. febr. 1. 11:30
 29/72 A kérdező kommentje:
Menjünk! Hogy működik az ilyen? Mit kell tennünk?
2012. febr. 1. 11:32
 30/72 anonim ***** válasza:
Majd én utána kérdezek, hogy hogyan kell, mi a módja...
2012. febr. 1. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!